Keep Shining.

På väg hem! TACK för igår Luleå, skönt folk!! Hoppas ni gillade showen och stort tack till värdinnorna/bloggerskorna som hjälpte till!

Då var Nelly över för denna gång! Vi har haft en jätterolig helg tillsammans, har fått känna nya modeller och Make up artist, SÅ roligt och så glad över att få lära känna så härliga människor. I skrivande stund sitter vi på väg hem, alla andra sover men jag är hur pigg som helst, jag förstår inte.. Måste vara extremt övertrött.

Såhär tjusig var min sminkning igår kväll, vi valde en lite naturligare sminkning då vi inte hade något scenljus igår, vi gick nämligen på golvet framför allt folk. Jag bad Magda (MUA) att smeta på lite extra highlighter i ögonvrån. Älskar det! Vad tycks? Jag gillar lösfransarna, ser så naturliga ut. Från Ardell, nr 116, Länk. (På bilden är inte läpparna eller håret fixat ännu, vi körde på peachfärgade läppar och lockigt hår)

// Thanks for this weeekend Nelly. Such an amazing team! Now we are heading back home. Down below u can see my make up last night, loved it.. Highlighter <3

2 reaktioner på “Keep Shining.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.