Time for some action.

Hela dagen har gått till att fixa och dona inför i morgon. Jag åker här ifrån 06.00 i morgon bitti för jobb som sagt. Mer info om jobbet senare. Jag har tränat, tvättat, donat och styrt upp i vår Walk-In.. Mess var bara förnamnet.

Jag springer fortfarande runt i träningkläder (se bild) så det är dags att svira om, vi ska slänga oss middag sedan ska vi på basket. Och ja, självklart åker kameran med!

// Ive been preparing all day for tom.. Im leaving 6 in the morning. Ive also been at the gym, done laundry and cleandet up in our walk-in.. Mess. Now i need to change, im still wearing my work out clothes. We need to grab something to eat and then we are going to a basketball game.

PS. Tvätta spegeln ska göras på direkten ser jag!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.