SOME BEAUTY FAVS.

En ny sminkvideo är på ingång men så länge, några favoriter i min sminknecessär;

Nuxe bronzer- SÅ fin och ger det lilla extra när du vill känna dig fin. Chanels läppstift– Sitter som en smäck och kladdar inte, jag kör oftast på en ljusrosa/beige ton. Max Factor Kajal– Gillar att den inte är för kladdig, den sitter där den ska och jag kör numera alltid på brun penna för ett naturliga resultat. Make Up Store Concealer- Ett vapen! Min favoritprodukt alla kategorier. Den talar för sig själv! L’oreal Telescopic Mascara– Slår alla mascaror jag testat med hästlängder, en solklar favorit. Duwop Highlighter– Perfekt krämig och underbar färg, bästa highlightern jag provat. Id Bare Minerals– Jag har varit runt och bytt men är åter tillbaka till denna foundation.

// A new make up tutorial is coming up this week but until then, some beauty favs..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.