Last Night Fun

Här kommer två bilder från kvällen igår, på den första bilden ser ni oss när vi plingade på med tomtebloss och vår lilla korg med gott till Malla. Vi hade en jättemysig kväll med Mallisen, god tårta, thaimat, massa surr, sång och för oss tjejer goda Rom & Cola. Vissa avslutade kvällen med utgång (självklart inte någon av killarna) men jag och Mr gick hem och BOKADE VÅR BILJETT TILL L.A istället. Oh my god, jag längtar så extremt mycket! Om lite mer än en månad är vi där, 2 veckor blir det. Yay!

// Here are two pics from last night. We had a really great night with a delicious cake, thai food, rom & coke (for the girls of c..) song and nice company. One of the girls went out clubbing but me and Mr went home and booked our flight to L.A, two weeks.. yay. Can’t wait! Oh  my god.. In about a month we are there!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.