Beauty Routines

Jag sminkar och fixar alltid hår innan jag väljer kläder, jag kan inte välja kläder innan jag är fixad. Det är något tix, eller ja en blandning av tix och att jag känner mig mycket finare när jag är i ordninggjord och då ser allt mycket snyggare ut på!

 Det är alltid ett tips till mina vänner också när jag ser dom börjar röja i garderoben och svetten rinner, ingenting passar?! Inget sitter bra?! Jag brukar alltid lugna personen med att säga åt henne att fixa smink och hår först, lovar att det hjälper! =)

JA, som idag. Styrde upp mitt hår och sminkade mig och kom på mig själv i en gammal tröja och Simons mjukisar, vilken blandning. Känner mig lite så som tjejerna i Våra bästa år som vaknar helt piffade. Det gör INTE jag vill jag lova.. jag sover som ett vilddjur och håret står åt alla håll när jag vaknar, för att inte tala om Simons. Haha.. Nej men så jag bjussar på en väldigt charmig och extremt inspirerade outfit dagen till ära =) Hoppas ni gillar den!!

// I never decide what to wear bef i do my hair and make up, i just can’t! I promise.. next time u are panicing over what to wear, go do ur make and hair first… it get’s so much easier and everything looks so much better on  =) Just realized im rolling around in a very old sweater and Simons pants, hot! Feel like the ladies in the tv show Days of our lives, waking up all perfect, that’s NOT me..
Well, this is my outfit right now, hope u like it.. Very inspiring! haha.

3 reaktioner på “Beauty Routines”

  • Jonna skriver:

    Snygg!!!! 🙂

  • emelie skriver:

    !Känner mig lite så som tjejerna i Våra bästa år som vaknar helt piffade” Hahah det stämde verkligen med bilden. Men tack för tipset, jag gör alltid tvärsom! Men slut med det nu 🙂 Är ju såå jobbigt att prova massa kläder och för att inte tala om att plocka reda på alla kläder som ligger huller om buller sedan hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.