It’s snowing!

Ställde klockan på 07.30 i morse för att gå till gymmet, smsade My och frågade om vi skulle skjuta upp det, ett lika snabbt ja fick jag tillbaka. Jag antar att hon anade vad det var som pågick utanför fönstret..

Vaknade för en stund sedan, tittar på mobilen och har fått en massa sms där det står ”snöar det hos er?” kikar ut genom fönstret och….ja! Det snöar! Det är helt sjukt, det är ju Oktober. Haha. För mig är det lååångt kvar till jul och med julen brukar snön dyka upp. Jaja, vi får mysa till det här hemma och jag ska nog springa och köpa ett doftljus med lite kaneldoft i så vi får lite julkänsla här hemma redan nu! Vi får börja tidigt i år =) Vi missar ju tre veckor med julmys i December så vi får smygstarta lite här uppe i Norr!

Nu kom precis Ida med Malla,  jag ska vara hundvakt. Nu vet jag vad jag ska pyssla med idag.. =) Världens gulligaste!

// Yes it’s snowing up here.. Oh my god. Well, let’s just make the best out of it. Ida just came here with her dog Malla, im gonna have her here today.. yay! So cute.

tt

 

1 reaktion på “It’s snowing!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.