SÖKER BLOGGERSKOR I SUNDSVALL, LULEÅ, RÄTTVIK, SOLLEFTEÅ, ÖSTERSUND, UMEÅ OCH NORRKÖPING

Hej nu söker vi bloggare till vårt Nelly Catwalk event i Sundsvall, Luleå, Rättvik, Sollefteå, Östersund, Norrköping och Uppsala. Vi letar nu efter 1-2 bloggerskor till varje stad som kan hjälpa till att jobba på eventet. Du ska som bloggerska skriva om eventet innan och efter.

Lite beskrivning om din uppgift under kvällen;

Nelly Catwalk crew kommer till nattklubben 5h innan öppning, du behöver kommer in 4 h innan öppning, då kommer din uppgift tillsammans med de andra bloggarna/värdinnorna vara att packa goodiebags och ställa ut alla kläderna (ha gärna på dig låga skor). Tar c:a 1h -1,5 h sen blir det en paus, då du kan komma och fixa till dig. Innan ni går hem som berättar projektledaren vilken uppgift du får under kvällen.

20 minuter innan öppning är du tillbaka på plats och intar din plats. Det är endast lätta uppgifter, det kan vara att dela ut goodiebagsbiljetter/klädvouchers eller hålla i en tävling. Efter 1,5- 2h plockar vi ner och då är vi glada om ni hjälper oss med de lätta sakerna tar c:a 15 -20 min beroende på hur nattklubben ser ut.

Text om eventet;

”Nelly Catwalk är tillägnat alla de tjejer som älskar mode och snygga trendiga kläder. Mingla i en skön miljö, välj ut ditt favoritplagg från Nelly Trends, Issue 1,3 och Estradeurs senaste kollektion. Drick svalkande drycker och njut av denna magiska förkväll tillsammans med oss.

Se Nelly.com modeller visa upp kollektionerna på Catwalken och försök vinna fina priser hos vår huvudsponsor 3 och våra sponsorer Onepiece och Maybelline.

De 100 första tjejerna får även en goodiebag med produkter från våra sponsorer

Har du en blogg och är du intresserad eller vet någon som skulle passa? Kontakta mig isåfall [email protected] Skriv gärna ”Bloggerska till Nelly Catwalk” i ämnesraden. Mer info om kvällen samt info om ersättning tar vi på mail =)

4 reaktioner på “SÖKER BLOGGERSKOR I SUNDSVALL, LULEÅ, RÄTTVIK, SOLLEFTEÅ, ÖSTERSUND, UMEÅ OCH NORRKÖPING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.