And suddenly..

Ni är en del som undrat över vad jag jobbar med och hur jag försörjer mig, nog för att jag inte har en skyldighet att tala om det så tänkte jag ändå tala om hur det ser ut för mig just nu.

Sedan i Mars då vi flyttade hit och jag slutade på Style by Tyra i Stockholm så har jag inte haft ett ”riktigt” jobb, alltså ett jobb att gå till men däremot så har jag gjort modelljobb för både feminint.se och med Nelly. Jag har även en inkomst via bloggen och så har jag jobbat halvtid för Uniprice men det slutade jag med i Augusti. Jag kan tala om att senaste månaden så har jag klättrat på väggarna och blivit helt galen över att inte ha ett jobb att gå till, jag är så otroligt social och kreativt lagd så att inte få lägga min energi på något har varit riktigt tufft, jag trodde jag skulle hamna i en mindre depression ett tag. Värt att lägga till i allt detta är att det inte varit lätt att söka jobb, det har nämligen knappt funnits några jobb alls att söka så jag har verkligen stått och stampat.

Men! Nu idag var jag och provjobbade på en skobutik och det var jättekul (tack Madde!), jag hoppade in och stod i kassan direkt och strax innan lunch fick jag som uppgift att styra upp en hörna med pumps, tror ni jag gillade det? ”Skulle du vilja styla om lite? Kan du göra om hörnan där nere med bara pumps?” EH JA! Det bästa jag vet. Jag var helt inne i det och blev faktiskt nöjd med resultatet. Jag jobbar nästa gång på onsdag så om jag får stanna kvar där nu så kommer jag alltså från och med nu ha ett jobb att gå till lite då och då, detta är ett extrajobb. KUL! Alla arbetskamraterna var hur gulliga som helst så det är ju ett stort plus det med.

Om jag får detta jobbet så kommer jag alltså att få göra det jag vill göra, det vill säga lite allt möjligt. Träffa folk i butik och jobba med mode, inspirera via bloggen (ja! jag ser verkligen bloggen som ett jobb) modella för Feminint, turnera med Nelly och hjälpa till med Notme.se. Jag fortsätter alltså att vara en all-görare, precis vad jag själv tycker jag passar att göra.

// Many of u guys wonders what i do for living. I haven’t had a ”real” job since March but i have been modeling for Feminint and Nelly, i have my blog (yes it is a job) and i have been working half time for Uniprice. I can tell u it’s been really tough not having a job to go to, i am really out going and need to see people and be creative so the last month have been really hard. Today i worked at a shoe store, finally.. if i get this job im gonna be so happy. Hold ur thumbs! If i get it will mean that i have a work to go to (extra tho) and i will still inspire thru my blog, keep modeling for feminint and Nelly and also help out with Notme.se- exactly like i want it, im a all-rounder and i love it!

2 reaktioner på “And suddenly..”

  • emma skriver:

    Åh vad kul, grattis! Jag har en fråga, hur ska man gå till väga om man också skulle vilja jobba med att turnera med nelly? Kanske inte som modell men det finns väl massor med andra uppgifter? Jag älskar mode/skönhet och att styla osv. Tacksam för svar!

  • ida skriver:

    vart kommer klänningen ifrån??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.