Relaxed

Nu sitter vi i bilen på väg mot både min och Simons hemstad, Eskilstuna. Simon är ledig till och med söndag så om redan ett par timmar är vi framme, ska bli mysigt! Dagen till ära är jag klädd i baggyjeans, en tshirt och uggs, riktigt slapp reseoutfit. Kände verkligen inte för att sitta i bilen i 4 h i tighta jeans, i skrivande stund sitter jag med benen uppe över handskfacket och datorn på benen, as soft!

// Now me and Simon are on our way to our home town, we are gonna spend the weekend there, soo nice! Today im wearing baggy jeans, tee and uggs- the perfect travel outfit.

2 reaktioner på “Relaxed”

  • Jossan skriver:

    Vart har du köpt dina baggy jeans?
    Jag är på jakt efter ett par liknande, men tycker aldrig att jag hittar några med rätt passform, rätt tvätt/färg och rätt slitning.

    Tacksam för svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.