FEMININT

The one and only place att köpa underkläder, sovkläder och bikinis på, Feminint. Finns både som butik på Östermalm i Stockholm och som onlinesajt så ni kan få tag i allt om ni inte har vägarna förbi!

Jag säger bara kvalité! Ännu en superrolig dag med gänget, vi är ett så himla bra team och jag är lika lyrisk varje gång jag kommer dit för att plåta eftersom alla underkläder är SÅ fina, jag smälter. Jag är verkligen en sucker för fina underkläder så ni kan ju tänka er, himmelen! 

// The one and only place to buy undies from, Feminint. Remember that! There is both a store and a online shop so you international guys can also get undies from them. Today i had a shoot with the best crew ever and i went crazy over all the beautiful undies.. omg. Im such a sucker for beautiful underwear! Everything will come up at there website next week.

Vi plåtade bland annat baddräkter. Här har vi en vågad variant, riktigt häftig! Kände mig redo för poolparty =)

Ett nattlinne för dom lite mer vågade brudarna =) Jag levde mig in i rollen! 

Ett supersött nattlinne i vitt, ÄLSKAR brodyren vid brösten. Passar mig/oss som inte har så stor byst. Denna ska jag definitivt inhandla!

Denna morgonrocken som även finns i svart är ju helt MAGISK. Snacka om att få känna sig lyxig när man drar på sig den. Extremt snygg spetsdetalj i midjan. Längtar efter att få lägga vantarna på denna!

Svart, enkelt, nätt nattlinne. Älskar skärningen! 

Och så denna helt fantastiska jumpsuit från Stella McCartney. Blev totalt kär i den när jag såg den hänga på klädhästen. Ögongodis när det är som bäst. Men vet ni vad det bästa är? Den ligger i min resväska med mig hem. Jag tänker minsann inte bara använda den att strosa runt hemma i utan jag kommer använda den som jumpsuit i Kap Verde i December. LOVE!

4 reaktioner på “FEMININT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.