Monday Finally

Äntligen måndag, efterlängtade måndag. Mitt hjärta kom inte hem förrän 03.00 i natt från bortamatchen så vi är rätt så trötta idag, trots det var vi iväg redan vid halvnio i morse och ordnade upp lite saker. Därefter njöt vi av en frukost på vårt favoritcafé Barista.

Nu ska vi vila ett par timmar innan jag ska springa ner och göra lite ärenden på stan, ta lite outfitbilder (det var alldeles för länge sedan nu!) och sedan ska jag hoppa på tåget till Stockholm, jag ska plåta för Feminint i morgon. SÅ kul! Åker hem direkt efter plåtningen igen men till helgen blir det nya äventyr.

Pssst! Detta underklädskitet är det bästa! Jag ska köpa med mig ett i både rosa och rött i morgon. Satt som en smäck, så fin modell på både överdelen och underdelen. Bhn kostar 299 :- och trosan 170:- så det är riktigt bra pris för så pass fina underkläder.  Det bästa är att spetsen på bhn inte syns igenom kläder. Hett tips! HÄR klickar du hem det.

// Finally lovely monday. My love didn’t get home until 3am tonight so we haven’t slept that much, ran some errands this morning and then we had a really nice bfast at our fav café. Now we need to catch up with some rest and later im gonna run some errands, take outfit photos and then catch the train to Stockholm, im shooting for Feminint tom. So much fun! Btw, the kit on the pic below is the best. U get it here! Comes in red as well.

1 reaktion på “Monday Finally”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.