PART II

Här kommer resten av svaren på era frågor!

// Here are the rest of the answers..

Josefine
Vad gick du för gymnasielinje? :)

Jag gick en danslinje på Carlforsska gymnasiet i Västerås!

Alice Karlsson
Hej Sanne!
Visa gärna lite vardags kläder, mer åt de stilrena hållet. Typ fina skjortor tillsammans med byxor osv. Gärna collage haha :)

Absolut, ska bli! Skriver upp alla era önskemål och prickar av dom =) kram!

 Josefin

Hejsan!

Först och främst, du har en superbra blogg och du är hur vacker som helst!
Min första fråga är: när du var i thailand, vart i thailand bodde ni? vilken del och hotell?
och sedan undrar jag om du vill sätta ihop en typiskt höstoutfit.

tack igen för en superbra blogg!
kram josefin

Hej Josefin!!
Tack kära du! Jag och min syster bodde en vecka i Kamala Beach och andra veckan på Kata Beach, minns tyvärr inte namnen på hotellen. Mina föräldrar bodde på Indigo Pearl lite utanför Phuket, SÅ fint men inte så mycket drag utan mer ett hotell för vuxna. Kram och tack!

Bella

Hej Sanne! Först och främst vill jag säga att dig blogg är alltid väldig roligt att gå in och läsa på! Du skriver om intressanta saker hela tiden och att de är lite spännande då du bor i Sundsvall! Men mina frågor är:

Har några andra fotbollsfruar bloggar? Isånafall vilka?
Hur träffades du och Simon?
Vad är bäst och sämst med Sundsvall?
Kramkram :)

Hej Bella!
Tack, vad gullig du är!
Ja, en av dom! Ida, här hittar du den.
Jag skrev en lång story om det här om dagen så skrolla ner så hittar du hur vi träffades!=)
Det bästa är alla vänner vi har här, vår lägenhet och att det är fin stad med alldeles lagom avstånd.
Kram kram

Karoline
Hej sanne! Hur och med vad hade ni fixat lockarna sist ni var med i Nelly catwalken? Tänker på gången du hade paljettbyxorna :-) GUDOMLIGT! Kram

Hej!!
Det var Bobby som fixade mitt hår. Han tuperade det väldigt stort och lockade det med en supersmal locktong, han virade lite hår it taget runt locktongen. När jag klev ur stolen var mitt hår JÄTTEstort men lade sig och blev riktigt bra till slut! =) Tack!

Lisa

Hej Sanne,

Min fråga är : hur hittar du motivation till träning? jag är en riktig soffpotatis och väljer hellre tv än gym liksom. varför hittar man inte motivation tillräckligt? trivs inte alls med hur jag ser ut just nu och MÅSTE hitta motivation!! kram på dig!

Hej Lisa!
Det svåra är ju alltid att börja, så är det med allt. Jag tror jag tänkte lite att, jag lever bara en gång. Jag ska fasiken vara mitt bästa jag, att träna vet vi alla är bra för oss på alla sätt, inte bara för vår kropp utan även för huvudet. Jag menar det dör lika många människor av rökning som av stillasittande per år, INTE bra. Jag tycker liksom att det ska vara en självklarhet för mig att röra på mig eller det SKA vara det. Jag ska må så pass bra jag bara kan och jag ska försöka hålla min kropp i så pass bra skick jag bara kan. Det är inte svårare än att börja.. det är bara pallra sig dit och köra på. Glöm inte att det är perfekt att börja nu på hösten/vintern när man inte har allt för mycket för sig, på våren och sommaren är det lätt att halka ur rutinerna. Lycka till, du klarar det, de vet du! Kram

Malin

Hej!

Vad använder du för preventivmedel? Vad började du äta efter mini-pillret?

Hej Malin!
Jag har provat en massa piller men är väldigt känslig så letar fortfarande efter något som passar mig. Det är inte lätt! Kram

Alicia
Hej Sanne!
Det är så att jag ska på Swedish House Mafia i November och har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Skulle du inte kunna göra ett collage med lite olika förslag? Du äger!

Hej Alicia!
Vad kul!! Jag och Simon hade biljetter till den 23e men kan inte gå så ska också försöka få tag i biljetter till någon av dom andra konserterna, måste gå!! Lyx dig. Jag skulle satsa på ett par snygga byxor, skinn eller snygga jeans med en snygg topp, skyhöga klackar och så kan du satsa lite extra på hår och smink alternativt ett svart tight fodral, funkar alltid =) Stor kram och tack!!

L
När bestämde du dig för att plugga i USA? Och är du glad över att du gjorde det?

Mitt sista år på gymnasiet, bestämde mig, ansökte och strax efter var det dags. Såå glad, bland det bästa jag gjort någonsin! Evigt tacksam för det.

Karin
Kan du inte tipsa om lite snygga klockor?:)

Karin! Det kan jag, antecknar och slänger upp ett inlägg inom kort. Glöm inte kika in här!

Louise
Vill bara börja med att säga att jag verkligen fastnat för din blogg går in flera gånger varje dag och längtar till nya inlägg just för att du har så bra tips på allt från kläder till mat och träning och sen har du mitt drömutseende från top till tå. Några frågor..
Kan du lägga upp en video på när du dansar om du har?
Mer videoinlägg? Vore jättekul!
Hur lång är du?
Tycker du man är för lång för klackar om man är 168?
Hur ofta har du & Simon sex? Svara inte om det är för personligt :)
Favoritmat?

Hej Louise!
Gud vad roligt, tack! =)
Jag har tyvärr ingen på datorn men hittar jag någon lovar jag att göra det.
Åå, videoinlägg är ju inte riktigt min grej men jag ska tänka på saken.. =)
Jag är 165.
Nej absolut inte? Det är det sista du är!
Vi snittar väl en gång per år.. Nej, skämtåsido, den frågan är för privat!
Jag har ingen speciell rätt som är min favorit, delar upp det i kategorier, har en favorit
sushirätt, en kötträtt, en favoritpasta and so on.. =)
Stor kram!!

Lovisa
Hej Sanne!
Jag undrar vad du äter för mat och om du äter kolhydrater så som bröd och pasta tex?
Superbra blogg! Kram

Hej Lovisa!
Absolut, det gör jag, utesluter ingenting! Kram och tack!!

Linnea
Vad gör man när hjärtat är totalt förstört pga en pojkvän som sårar en?

Jadu, så svårt att svara på eftersom jag inte vet hur han sårar dig men min första tanke är att- Om han är din pojkvän och sårar dig så pass mycket att ditt hjärta är krossat, borde du då stanna? Jag vet ju inte vad han gör mot dig men du kanske skulle prata med en vän och tala om exakt hur det ligger till som kan se på er situation utifrån, det är lätt att bli blind i en relation och man ursäktar ofta sig själv och även sin partner så jag skulle råda dig att prata med någon utomstående men ändå nära som kanske kan ge dig tips och råd på vad du borde göra? Din partner borde inte vilja göra dig illa. Vad som än händer så kom ihåg att tiden faktiskt läker alla sår och att hitta på saker med sina vänner är lite som balsam för själen när man är nere! Kram och lycka till!

Lina

Du verkar ju så himla glad, härlig och frammåt! Jag har två frågor :)

1. Hur blir man mer frammåt som person? När jag träffar nya människor så har jag svårt att vara mig själv (känner man mig så är jag jätteglad och sprallig). Tycker det är svårt att veta rikigt vad man ska prata om.. Får alltid för mig att det är konstigt av mig att prata med folk man inte känner. Men det är ju SÅ fel, för om någon pratar med mig blir jag ju bara glad. Jag vet att det kan vara bra att fråga frågor och visa intresse när man träffar nya personer. Är det något du gör mycket? För jag glömmer lätt bort sånt och svarar ju bara på när någon frågar mig nåt. Sen så får jag ibland för mig att folk ser mig som tråkig och rätt medioker, inte så spännande helt enkelt. Och det sätter ju en del käppar i hjulet tycker jag. Vill ju så gärna alltid vara mitt galda och sociala jag!

2. Hur släpper man lättare in människor i sitt liv? Jag har inte så många nära vänner men några få och väldigt fina, men ingen så nära så jag säger absolut allt till och det känns rätt trist. Jag vill kunna öppna mig lättare och inte tänka att ingen annan har med mina problem att göra. Saknar det där att bara sitta en hel kväll med en rikigt bra tjejkompis och bara prata och helt plötsligt har hela kvällen paserat. Snart planerar jag att flytta till en helt ny stad och börja ett nytt liv där (kärleken som lockar mig dit), hur skaffar jag vänner i en helt ny stad? Hur blir jag kompis med hans kompisar? Hur blir jag kompis med folk på jobbet? På gymmet?

Hehe, nu blev det egentligen rikigt många frågor. Men av den uppfattningen jag fått av dig så verkar du vara en som klarar av dessa saker galant i vardagen! Tack för en jättebra blogg!:)

Hej Lina!
Tack kära du!!
1. Oj vad svårt att svara på, alltså.. vissa människor är ju mer framåt och vissa mer tillbakadragna, det finns ju inget av det som är ”bättre” än det andra. Många är väldigt glada och spralliga när dom är med folk dom känner men lite reserverade annars, det finns ju alla typer. Om det är så att du känner att du är en väldigt social person som kanske inte riktigt vågar visa det framför folk så är nog mitt bästa tips att försöka utmana dig själv, börja prata med någon du känner för att prata med fastän du kanske egentligen inte vågar, när du väl börjat prata på kommer det förmodligen att släppa och när nästa gång kommer det falla naturligt. Det med att inte hitta samtalsämne, jag vet inte, jag tror inte du ska tänka så mycket, vara bra dig själv och prata om du känner för det. Låt allt falla naturligt för annars blir det ju…onaturligt. Förstår du hur jag menar? Man måste inte prata hela tiden, alla är vi olika men känner du att du vill bjuda lite mer på dig själv så kör hårt, det är bara att ta steget, det gäller att våga så löser sig resten!
2. Det är också en svår fråga. Jag tror inte du ska tänka och analysera så mycket, jag tror om du väldigt gärna hade velat berätta något för någon så hade du nog gjort det, eller? Du kanske inte har haft behovet att verkligen prata av dig om vissa saker? Jag kanske har fel och är det så att du kanske önskar att du kunde släppa in människor så kanske du får börja med att bestämma dig för en person eller flera personer du verkligen litar på och skulle vilja prata med, om det är så att det finns ngt speciellt du vill prata om så tala om för den här personen att ”jag måste prata med dig” för då tror jag att när du väl sätter igång och pratar kommer det bara flyta på. Det svåra är ofta att börja prata… Det med att komma som ny till en ny stad ska du försöka att inte oroa dig för, självklart kan det finnas tuffare perioder, ibland hittar man ju inte någon man klickar med direkt. Om du åker med din pojkvän så har du ju i alla fall honom, du är inte helt ensam. Av egna erfarenheter har jag oftast träffat vänner genom gemensamma intressen dvs genom skola, jobb eller som nu genom min pojkvän- tjejerna har lärt känna varandra genom våra killar som alla spelar fotboll. Jag tror att om du hakar på din kille när han träffar vänner eller om du ska plugga, jobba eller gå någon kurs så tar det nog inte allt för lång tid innan du träffat en vän, tro mig. Det löser sig oftast fortare än man anar.. =) Lycka till!

Ulrika

Hej Sanne!

Jag skulle vilja ha tips på fina sjalar och halsdukar, jag har alltid t ex velat ha en leopardsjal med mer vita/gråa toner men hittar aldrig den perfekta. Sedan undrar jag om du skulle vara intresserad av att sälja din halsduk (som jag tror är från missoni) den som är vit, rosa och vinröd? Om du inte använder den och vill sälja den skulle jag gärna köpa den för ett pris som är till din fördel!

Tack för en bra blogg du verkar vara en väldigt jordnära och bra tjej! Kram

Hej Ulrika!
Absolut, ska bli. Ska klura lite på det där med min sjal.. =)
Stor kram och tack!!

Amanda
hej sanne, kan inte du länka din spotify lista ? :) och säga 10 bra låtar om du inte har spotify ..
kan du länka dina tränings kläder ?:)

Absolut, hur gör jag?=)
Jo om jag hittar dom online så kan jag absolut göra det. Stor kram!

 

2 reaktioner på “PART II”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.