I still remember how it all changed

OJ vilka rysningar jag får av denna videon. Jag har något för talanger och musik, vet inte hur många gånger jag gråtit till X-factor i år men när det gäller house är det en helt annan känsla, så MÄKTIGT. Jag började lyssna på house i L.A och blev helt fast, gick verkligen ut vissa kvällar för att det var vissa dj’s jag gillade som spelade och under den här tiden var det ännu inte så vanligt att gå och lyssna på en dj men allt eftersom blev det en självklarhet.

Jag har sett SHM ett flertal gånger i L.A men inte som grupp, bara one by one, det kunde vara stora kvällar där det var anordnat och vi drog ihop ett stort svensk-gäng när vi kom till L.A och stack och supportade Axwell men det kunde även vara en helt vanlig söndag på ngn nattklubb då Ingrosso plötsligt gästade? Men Steve på Avalon är mitt fetaste musikminne någonsin, gosh. AH, får nästan rysningar bara jag tänker på det. Jag måste se dom tillsammans i Sverige eller någon annanstans i världen, jag och Mr hade biljetter till den 23e men kan inte gå så ska spåna på var och hur vi ska se dom för efter att ha sett denna videon väcks MASSA minnen och detta går bara inte att missa.

// Oh my god this video.. i get chills. I’ve seen them couple of times in L.A but just one by one, i want to see the them three. I am!! I just need to fint out when. This video makes me wanna cry… they are such talented people.

1 reaktion på “I still remember how it all changed”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.