A get away

I vinter åker vi ett stort gäng till värmen, Kap Verde. Can’t wait. Jag sitter redan och letar bikinis, jag vet ju hur svårt det brukar vara när man väl är på bikinijakt under vinterhalvåret. Här nedan har jag listat mina favoriter från VS, Nelly och Feminint. Kommer dock inte att klicka hem någon ännu för att på det senaste shootet jag gjorde för feminint var det SÅ mycket fina bikinis så jag måste vänta tills dom dyker upp på hemsidan för då ska det klickas.

Ska ni åka någonstans i vinter?

// Looking for bikinis, going to Kap Verde in December. Here are my favs right now from VS, Nelly and feminint. Not gonna buy one now, when i had a shoot for feminint last time i had to show so many hot bikinis so i just need to wait til they update their website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.