That list.

Du heter? Sanne Alexandra Andersson

Smeknamn? Jag har knappt några! Hanna säger Sunny ibland, farmor säger Sanne Panne lite då och då och pappa kallar mig för Nanini men det är inga smeknamn som dom alltid säger till mig =) Folk tror ju för sjutton att Sanne är ett smeknamn!

Beroende av? Ingenting egentligen, har svårt att bli beroende av saker! Jag är väl lite smått beroende av att få ha roligt kanske, jag vill gärna ha kul!

Favoritmärke/n? Jag älskar Zara, no shit tänker ni nu men jag gör verkligen det! Jag skulle även kunna hoppa in i butiken Intermix och handla precis allt, dom har en perfekt mix av alla märken. Och sist men inte minst, Notme såklart!!

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är glad och sprider bra energi tror jag! Utseendemässigt är det mina ögon tror jag..

Familj? Jag har massor med familjer, haha! Jag och Simon är väl en liten familj och sen har jag min familj med mamma, pappa, syster och så känner jag att Simons familj är lite av min familj också =) Min andra familj kan man säga!

Kör? Tänkte ta körkort och sedan crusia runt i Simons bild. Simon går det bra?

3 färger i höst? Svart, marinblått, grått, mörkgrönt och burgundy.

Sprit, cider, vin eller öl? En drink eller ett ljust rosévin gillar jag. Drinkar är ju kul, särskilt fina färgglada drinkar.. helst på en strand kanske eller en riktigt maxad utsikt… =)

Hatar? All orsättvisa här i världen!!! Blir galen!

Hur svarar du i mobilen? Eftersom jag ser vem som ringer så svarar jag typ ”Hej!” eller ”Hallåååå” lite på skoj men om det är ett nummer jag inte känner igen säger jag ”Hej, det är Sanne”

Brukar du komma i tid? Ja! Nu försöker jag alltid att vara i tid. Har varit lite tidsoptimist tidigare..

När mår du bra? Oftast mår jag faktiskt bra, när jag frisk är och folk omkring mig mår bra mår jag bra! Jag mår liksom bra när Simon och jag bara är hemma och latjar, när jag är med mina vänner/familj, när jag tränar, när jag får dansa och ha kul. Jag kan inte sätta finger på exakt när jag mår bra utan det behöver inte hända något speciellt för att jag ska må bra. Jag mår liksom inte bättre för att jag är på världens lyxigaste resort, det handlar inte om det. Jag menar det fanns dagar i L.A då jag kanske borde mått jättebra men kanske inte kände mig helt tillfredsställd utan det är nog mest att alla pusselbitar ska vara på plats.

Vad tycker du om fötter? Gillar inte fötter. Varken Simons eller mina haha.. Små bebisfötter är i och för sig söta!

Är du blyg? Inte alls!! Det är nog det sista jag är. Det är i väldigt få situationer jag är blyg men om jag inte mår riktigt bra kanske, om jag är sjuk eller ledsen för något då är jag inte riktigt mig själv, känner mig obekväm och kanske kan bli lite tillbakadragen.

Vad längtar du tillbaks till? Ingenting! Jag längtar aldrig tillbaka till något, jag har så svårt att göra det.. jag är så uppe i nuet alltid att det som hänt bara är ett riktigt kul bagage som jag har med mig för alltid. Jag längtar knappast aldrig jättemycket till något eller tillbaka till något heller, jag gillar inte att göra det. Jag tillåter mig kanske inte det, varför längta tillbaka? Make things happen now.. Om du längtar tillbaka till något väldigt mycket eller längtar till något kanske du inte är riktigt nöjd med det du har? =)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Fantastisk! Jag har massvis med underbara vänner, vissa som står mig väldigt nära och vissa som inte gör det men är superbra vänner ändå, precis som det ska vara! <3

Hur gammal är du? 23 år. Det sjuka var att jag just frågade Simon ”är jag 23?” jag bryr mig inte så mycket om min ålder haha..

Är det okej att gråta? Det hoppas jag haha för jag gråter väl kanske en gång om dagen, en liten skvätt, kan vara glädjetårar, för att jag är arg eller för att jag läser eller hör om något sorgligt. Självklart är det okej att gråta, det är lika naturligt som att skratta! Jag är en känslomänniska och jag kan inte riktigt hålla inne mina känslor.. Måste öva.

Vill du gifta dig? Absolut! En dag ska jag gifta mig, wayy!!!

Barn? (om, vill du ha fler?) Jag vill jättegärna ha barn en dag!

Är du bra på att laga mat? Jodå! Inte en mästerkock kanske men jag kan absolut laga mat.. Jag blir nog bättre och bättre måste jag tillägga.

Intressen? Mode, styling, inredning, träning, bloggen, att få inspirera, umgås med min pojkvän/vänner/familj, äta gott, resa, unna mig saker, dansa (om det är så i en danssal eller på dansgolvet) stå framför kameran!

Det visste ni inte om mig? Ni vet ganska mycket kom jag på men en sak jag kanske inte sagt som min pojkvän och vänner har lagt märke till. Jag visslar nästan jämt, jag tror det är för att jag är glad och trivs.. Särskilt när jag håller på och pysslar hemma då visslar jag. Nya människor jag lär känna lägger märke till det här direkt haha.

Är du flygrädd? Inte det minsta! Tycker det är en härlig känsla, att veta att man är på väg någonstans oavsett om det är dit vägen eller hemvägen.. Spännande!!

Jag utmanar nu Hanna&Simone, Caroline och Johanna!

4 reaktioner på “That list.”

 • Malin skriver:

  Vi ser dig som en del av familjen också såklart!

 • Josse skriver:

  hej Sanne! 😀 tack för en grym blogg!
  Jag har en fråga, hur var du när du gick i gymnasiet? Vad var dina tankar om framtiden, vilken linje gick du, blev allt som du tänkt dig om du hade tänkt något specielt? Hur var du som person? Har du kvar kontakten med någon nu från gymnasietiden? 🙂 jaaaa… Kan du skriva lite om när du gick i gymnasiet? Lite av varje =)
  Kramkram

 • Josse skriver:

  hej Sanne! 😀 tack för en grym blogg!
  Jag har en fråga, hur var du när du gick i gymnasiet? Vad var dina tankar om framtiden, vilken linje gick du, blev allt som du tänkt dig om du hade tänkt något specielt? Hur var du som person? Har du kvar kontakten med någon nu från gymnasietiden? 🙂 jaaaa… Kan du skriva lite om när du gick i gymnasiet? Lite av varje =)
  Kramkram

 • Jno skriver:

  haha! ja det kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.