Missoni Vs Lindex

Gud vad jag underskattade Sundsvall, jag hade sedan någon vecka tillbaka tagit reda på ifall Missonikollektionen släpptes här och det gjorde den. I morse när jag satt och åt frukost runt 10.00 tänkte jag att jag inte behövde stressa ner dit, det borde väl inte vara så hetsigt som i Stockholm tänkte jag? Nej, det kanske det inte var men däremot var ju den klänningen jag ville ha slut såklart. Dumt av mig att anta att den skulle hänga kvar.

Provade detta nattlinne som jag skulle använda som strandklänning men struntade i att köpa det, kändes inte hundra procent.

Köpte ni något? Om någon av er där ute har fått med er denna hem i XS/34a och vill sälja den till mig så maila mig gärna [email protected] Gåva utlovas!!

// Missoni released their clothing line at Lindex today. The dress i wanted was sold out when i got there so i left the store with nothing. Did u buy anything?

11 reaktioner på “Missoni Vs Lindex”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.