FRÅGESTUND.

Det har varit en riktigt bra dag idag och jag och Mr avslutade den på bästa sätt, med en riktigt god middag. Jag lär mig!! Ett litet matintresse har smugit sig på, are you happy now Mr?

Nu tänkte vi streama lite tvprogram vi missat ikväll, det har varit fotbollskväll för fulla muggar så jag tänkte att jag drar igång en frågestund! Det var länge sedan nu så kör hårt ladies & gents. Fråga på och kom gärna med önskemål så som att jag ska sätta ihop ett kollage med tex billiga väskor, partyklänningarna, what ever you like! Jag får ofta frågor jag inte hinner svara på (gör mitt bästa, lovar!) och en massa önskemål med tips ni vill ha av mig från allt från kläder till träning, till inredning och smink så kör hårt nu. Passa på! Jag lägger upp svaren på söndag kväll.

Ni får fråga vad ni vill och jag ska göra mitt bästa för att svara så bra och utförligt jag bara kan. Alldeles för privata frågor kommer jag inte att svara på men jag är inte så blyg så let’s go! Ni kanske undrar vad jag gjort sedan jag gick ut gymnasiet? Ska jag visa upp mitt favoritplagg i garderoben? Modelljobb? Inredningtips? Simon? Vill ni prata träningstips? HIT ME!

// Ask me what ever you like i will answer everything and ill publish it on sunday after noon.

36 reaktioner på “FRÅGESTUND.”

 • Anna skriver:

  hur kan du hålla dig i så fin form?:) tips? så vacker och fin! overklig är du

 • Anna skriver:

  Hej Sanne! Tack för en oerhört inspirerande blogg 🙂
  Har du några tips på snygga men billiga boots för hösten? (runt eller gärna under 1000-lappen)
  Kram

 • Sofia skriver:

  Hur mycket tjänar du på bloggen? Pleease, det är alla nyfikna på! =)

 • Jessica skriver:

  Hej Sanne!
  tack för en underbar blogg!
  Jag skulle bara vilja att du kanske kan skriva ett inlägg om hur du och Simon träffades, och kanske hur ditt kärleksliv såg ut innan honom?
  Har för mig att jag läst något inlägg om det men jag tycker det är så himla roligt med kärlekshistorier så ett inlägg med bilder från kvällen ni träffades, vad ni gjorde första gången ni träffades själva, hur det lixom blev ni två!
  Ni är ett sådant snyggt par så en utfärlig vidning av hur ni två blev ett skulle vara så roligt!
  hur du kände inför att träffa honom, om ni haft ögonen på varandra innan! beskriv det som om att gå tillbaka i tiden! hur det kändes att kanske se honom bland allt fok första gången ni träffades och så!
  Ni är ett ursnyggt par och verkar ha så roligt ihop!
  Hälsa Simon lycka till med fotbollen och för dig håller jag tummarna på alla plan!

  Puss och kram!

 • Sofia skriver:

  Jag vaknar många gånger och känner att jag har en dålig dag och att allt går fel. Främst för att jag oftast dom dagarna känner mig ful, mitt hår kan se livlöst ut osvosv. Men jag undrar om du någonsin har såna dagar eller känner dig så eftersom du alltid är så pass fin?

  Kram

 • Sophie skriver:

  Hi Sanne, im a UK reader! i love your blog

  What do you eat most days/typical diet?

  thanks ! x

 • Anna skriver:

  Hej Sanne, jattefin blogg du har ! Undrar hur du kom med i miss world sweden tavlingen ? var det du som sokte eller kontakte de dig ? hur gick hela processen till ? hade varit kul att hora! 🙂

 • Frida skriver:

  Ett kollage med kappor skulle var roligt!! Både raka men även lite mer feminina med markerad midja.

 • Karin skriver:

  Vad följer du för serier?
  Gärna mer info om dina träningsövningar;)
  Ett kollage med snygga stövlar:)

 • dinchi skriver:

  Hej Sanne!^Jag tycker du har en riktigt fin blogg, fortsätt så. Det du skulle kunna skriva mer om är träning och kanske skriva lite om kärlek. Har du fått ditt hjärta krossat någon gång? Kanske dela det med oss läsare i sådana fall genom att skriva ner det som en berättelse (om du vill så klart). Du kan också lägga upp olika kärlekscitat, tror många uppskattar sånt. Sedan kan du också ha olika teman på din blogg, kanske tisdagar är dagar då du tipsar om smink, onsdagar då du tipsar om träning, torsdagar då du tipsar om kläder osv.
  Det är bara förslag, så hoppas du ej tar illa vid eller så.
  Ha det gött 🙂 ta hand om dig!! Kramar

 • Ellen skriver:

  Jag undrar vad du jobbar med eller har du inget jobb just nu? Vad gör din pojkvän? Hur har ni råd att bo i en sådan fin lägenhet om du inte har ett jobb? (Inget illa menat) vad har du jobbat med efter du slutade skolan? Förresten så är du skit söt och följer din blogg nästintill varje dag! 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej Sanne!

  Jag och min pojkvän ska till LA runt nyår. Och jag undrar vad man ska packa med sig för kläder? Är det bad&solväder, eller lite kallare jackväder? 🙂

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 • Matilda skriver:

  Hejsan Sanne,

  Jag vet att pengar och ekonomi är ett privat ämne, men jag tycker det är facinerade att man inte går till ett jobb! Missförstå mig inte!
  Det jag menar rutin med att gå till jobb, jag emnar vi som läsare ser egentligen aldrig att du jobbar förutom modelgrejjer du gör!

  kan du inte förklara vad du jobbar med, hur funkar det? Går man runt på det med ett hushålla att jobba som du gör? Är blogg jobb/inkomst?
  Förklara gärna!

 • sofin skriver:

  Träningstips för rumpa och ben/vader. 🙂

 • elin skriver:

  Kan du inte lägga upp videoklipp på när du dansar om du har några sånna? 🙂
  Du inspierar mig!

 • Linnea skriver:

  Jag undrar vad ditt bästa tips är för bättre självförtroende?

 • Sara skriver:

  Skulle jättegärna ha lite tips på festkläder nu när det blir lite kallare ute… tycker det är jättesvårt att klä sig för party när man inte längre kan springa runt i fina klänningar och bara ben 🙁 Tack för en bra blogg, du inspirerar!

 • Emmie skriver:

  Hej Sanne! Skriver lite tips och frågor här nedan 🙂
  1. Stickade, billiga och fina tröjor
  2. Boots, helst under 500-lappen
  3. Hur får man slanka ben? (långa muskler antar jag)
  4. Hur lyfter man sin rumpa och får den rund och fast?
  5. Dina bästa styrkeövningar?
  6. Höstfrisyrer
  7. Skolsminkning till hösten
  8. Vanliga outfits nu till hösten (gärna mycket collage och så)
  9. Ditt bästa pluggtips?
  10. Jag är väldigt stressad för prov och så i skolan, och det känns som jag inte hinner med allt. Hur ska jag få in träningen, kompisar och skola i mitt liv?
  11. Bästa tipset för bra kondition
  12. Hur får jag fast kropp? (ge tips)
  13. Jag vill gärna få bort lite dubbelhaka, hur får man bort det?

  Kram Sanne, och tack för en superbra blogg!

 • amanda skriver:

  1. en ny smink video
  2,. bild på alla dina appar
  3. dina favorit plagg i garderoben.
  4. 5 budget kläder.
  5. inrednings tips
  6. rump övningar man kan öra hemma/ gym
  7. 3 budget jackor 🙂
  8. 2 par boots med max pris 800.
  hoppas du kan svara på dom här frågorna. 🙂 kram !!

 • Josefine skriver:

  Vad gick du för gymnasielinje? 🙂

 • Alice Karlsson skriver:

  Hej Sanne!
  Visa gärna lite vardags kläder, mer åt de stilrena hållet. Typ fina skjortor tillsammans med byxor osv. Gärna collage haha 🙂

 • josefin skriver:

  Hejsan!

  Först och främst, du har en superbra blogg och du är hur vacker som helst!
  Min första fråga är: när du var i thailand, vart i thailand bodde ni? vilken del och hotell?
  och sedan undrar jag om du vill sätta ihop en typiskt höstoutfit.

  tack igen för en superbra blogg!
  kram josefin

 • Bella skriver:

  Hej Sanne! Först och främst vill jag säga att dig blogg är alltid väldig roligt att gå in och läsa på! Du skriver om intressanta saker hela tiden och att de är lite spännande då du bor i Sundsvall! Men mina frågor är:

  Har några andra fotbollsfruar bloggar? Isånafall vilka?
  Hur träffades du och Simon?
  Vad är bäst och sämst med Sundsvall?
  Kramkram 🙂

 • Karoline skriver:

  Hej sanne! Hur och med vad hade ni fixat lockarna sist ni var med i Nelly catwalken? Tänker på gången du hade paljettbyxorna 🙂 GUDOMLIGT! Kram

 • Lisa skriver:

  Hej Sanne,

  Min fråga är : hur hittar du motivation till träning? jag är en riktig soffpotatis och väljer hellre tv än gym liksom. varför hittar man inte motivation tillräckligt? trivs inte alls med hur jag ser ut just nu och MÅSTE hitta motivation!! kram på dig!

 • Malin skriver:

  Hej!

  Vad använder du för preventivmedel? Vad började du äta efter mini-pillret?

 • Alicia skriver:

  Hej Sanne!
  Det är så att jag ska på Swedish House Mafia i November och har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Skulle du inte kunna göra ett collage med lite olika förslag? Du äger!

 • L skriver:

  När bestämde du dig för att plugga i USA? Och är du glad över att du gjorde det?

 • Karin skriver:

  Kan du inte tipsa om lite snygga klockor?:)

 • Louise skriver:

  Vill bara börja med att säga att jag verkligen fastnat för din blogg går in flera gånger varje dag och längtar till nya inlägg just för att du har så bra tips på allt från kläder till mat och träning och sen har du mitt drömutseende från top till tå. Några frågor..
  Kan du lägga upp en video på när du dansar om du har?
  Mer videoinlägg? Vore jättekul!
  Hur lång är du?
  Tycker du man är för lång för klackar om man är 168?
  Hur ofta har du & Simon sex? Svara inte om det är för personligt 🙂
  Favoritmat?

 • Lovisa skriver:

  Hej Sanne!
  Jag undrar vad du äter för mat och om du äter kolhydrater så som bröd och pasta tex?
  Superbra blogg! Kram

 • Linnea skriver:

  Vad gör man när hjärtat är totalt förstört pga en pojkvän som sårar en?

 • Lina skriver:

  Du verkar ju så himla glad, härlig och frammåt! Jag har två frågor 🙂

  1. Hur blir man mer frammåt som person? När jag träffar nya människor så har jag svårt att vara mig själv (känner man mig så är jag jätteglad och sprallig). Tycker det är svårt att veta rikigt vad man ska prata om.. Får alltid för mig att det är konstigt av mig att prata med folk man inte känner. Men det är ju SÅ fel, för om någon pratar med mig blir jag ju bara glad. Jag vet att det kan vara bra att fråga frågor och visa intresse när man träffar nya personer. Är det något du gör mycket? För jag glömmer lätt bort sånt och svarar ju bara på när någon frågar mig nåt. Sen så får jag ibland för mig att folk ser mig som tråkig och rätt medioker, inte så spännande helt enkelt. Och det sätter ju en del käppar i hjulet tycker jag. Vill ju så gärna alltid vara mitt galda och sociala jag!

  2. Hur släpper man lättare in människor i sitt liv? Jag har inte så många nära vänner men några få och väldigt fina, men ingen så nära så jag säger absolut allt till och det känns rätt trist. Jag vill kunna öppna mig lättare och inte tänka att ingen annan har med mina problem att göra. Saknar det där att bara sitta en hel kväll med en rikigt bra tjejkompis och bara prata och helt plötsligt har hela kvällen paserat. Snart planerar jag att flytta till en helt ny stad och börja ett nytt liv där (kärleken som lockar mig dit), hur skaffar jag vänner i en helt ny stad? Hur blir jag kompis med hans kompisar? Hur blir jag kompis med folk på jobbet? På gymmet?

  Hehe, nu blev det egentligen rikigt många frågor. Men av den uppfattningen jag fått av dig så verkar du vara en som klarar av dessa saker galant i vardagen! Tack för en jättebra blogg!:)

 • ulrika skriver:

  Hej Sanne!

  Jag skulle vilja ha tips på fina sjalar och halsdukar, jag har alltid t ex velat ha en leopardsjal med mer vita/gråa toner men hittar aldrig den perfekta. Sedan undrar jag om du skulle vara intresserad av att sälja din halsduk (som jag tror är från missoni) den som är vit, rosa och vinröd? Om du inte använder den och vill sälja den skulle jag gärna köpa den för ett pris som är till din fördel!

  Tack för en bra blogg du verkar vara en väldigt jordnära och bra tjej! Kram

 • amanda skriver:

  hej sanne, kan inte du länka din spotify lista ? 🙂 och säga 10 bra låtar om du inte har spotify ..

 • amanda skriver:

  kan du länka dina tränings kläder ?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.