Black Swan

Sitter i mjukiskläder i soffan, äter frukost och tittar på Black Swan. En av mina favoritfilmer, det är så sjukt för jag vet nästan ingen annan som gillar den filmen. Jag tycker den är helt magisk samtidigt som den är obehaglig och lite psycho men jag älskar den!

Visste ni om att jag började dansa balett när jag var tre år gammal? Jag slutade när jag var ungefär 14, det ansågs som så töntigt på högstadiet så för en stund slutade jag. SÅ dumt, idag skulle jag ju aldrig bry mig! Hur som helst och sedan började jag när jag var 16 igen och höll på till jag var 21. Jag är så sugen på att ta upp dansen, jag ska göra det!

Här är jag i en rätt sjuk dräkt, jag var bakgrundsdansare till trollkarlen Julien Dapuhin. Det var helt en helt magisk show om något..

// Watching Black Swan, love that movie. It’s so weird because i don’t know any one who likes it as much as i do.. I know it’s psycho but i love it! Did u guys know that i started dancing ballet when i was only three years old?

This is a pic froR Julien Magic show where i was a background dancer.. Miss it!

1 reaktion på “Black Swan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.