Time ain’t gonna cure you honey, time don’t give a shit.

Idag är första dagen på hela veckan som jag strosar omkring i vanliga kläder, dvs inte mjukiskläder och så har jag till och med pudrat på lite smink och mascara. Jag ska försöka få på rutin att inte sminka mig dom dagar jag inte ska göra något speciellt, helt onödigt att slita på ansiktet i onödan. Jag blir så klok med åren haha =)

Idag jobbar jag online, umgås med mitt hjärta, lagar god mat, tränar och plockar hemma. Ikväll ska vi dock inte hålla på med sådant tråk utan vi ska på bio, date night! Vi ska se Hamilton 2! Jag älskade 1an och hoppas att 2an är minst lika bra

. Jag tänkte även slänga upp ett inlägg om vilka sminkprodukter jag använder (i ordning) för det verkar vara ett önskemål från många av er, ellerhur?

// Feeling fresh today, first day of the week im wearing normal clothes and not sweatpants and im also wearing make up, feels like forever but i think it’s unnecessary when im not doing anything. Today im working online, hanging out w my lovely bf, cooking nice food and working out. Tonight we r going to the movies, yay. Date night.

2 reaktioner på “Time ain’t gonna cure you honey, time don’t give a shit.”

 • Anna skriver:

  Hej Sanne,
  Skulle du inte kunna göra ett inlägg med lite billigare kläder?
  Jag gillar din blogg, tycker den är fantastisk och du verkar vara en underbar människa! 🙂

  Jag har varit sjuk ett tag och det resulterade i kraftig viktökning, jag har nu lyckats gått ner nästan hela 17 (!!) kg.
  Nu när hösten kommer skulle jag vilja uppdatera garderoben med lite snygga plagg, men då jag fortfarande vill tappa ett par kg till så vill jag inte lägga ut hur mycket som helst.

  Jag fyller år om ett par dagar och har nästan bara önskat mig pengar för att kunna skämma bort mig själv, köpa något som jag vill ha.
  Vore så kul om du kunde rekommendera något, gärna både skor, nederdelar och överdelar.
  Gärna något som finns att inhandla i butiker kring birsta/Sundsvall då jag endast bor ett par mil ifrån. 🙂

  Hoppas ni har en fin kväll!
  Kram Anna

 • Karin skriver:

  please do!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.