Weekend is here

Nu har våra killar lämnat stan för match i Helsingborg i morgon. Vi alla tjejer har planerat myshelg och ikväll vankas det bio, Magic Mice, har ni sett trailern? Passar ju ypperligt när grabbarna är borta haha!

I morse var jag på möte med Sportchefen i Gif Sundsvall, vi pratade jobb och dom ska försöka hjälpa mig att hitta något åt mig så gott dom kan. Klubben är väldigt mån om att flickvännerna har jobb och mår bra, mår inte jag bra så kommer det gå ut över Simon och då kan det i sin tur gå ut över fotbollen så allt ska klaffa och alla ska må så bra som möjligt för att teamet ska bli så starkt som det bara går. Är väldigt tacksam över mötet och håller alla tummar för att det dyker upp ett jobb till mig snart, jag är extremt social och älskar att träffa nya människor så att vakna på morgonen och inte träffa en enda person förrän klockan blir 14.00 gör mig deprimerad. I need to socialize annars pratar jag hål i huvudet på min stackars pojkvän när han kommer hem och vill vila!! Är väldigt tacksam också över att prata med någon som vet hur komplicerat fotbollsyrket faktiskt är, det är inte en dans på rosor utan hård konkurrens och träningar precis hela tiden, inga lediga helger här inte och heller oftast ingen ledighet när annat folk har det, det är lite meck som sagt men jag är positiv och tror på detta!

// My man have left town now for a game away tomorrow. All the girlfriends have decided to meet up and have a cozy weekend together, on tonites schedule we are going to the movies. Have you seen Magic Maic? Haha.. i saw the trailer and it feels like a reaaly good movie to see when our bf’s are out off town.

Today i had a meeting with the sport director to see if they can find a job for me. Hold ur thumbs!! Im so thankful that they want to help me and i really hope that they can find something!

5 reaktioner på “Weekend is here”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.