Live and learn.

Vaknade upp och var på strålande humör. Det här är sådan här dag då jag bara känner att allt klaffar. Jag är sugen på att hoppa in i duschen, göra mig fin och bara strosa runt och njuta av dagen. Solen skiner och jag kan inte sätta fingret på vad det är med denna dag men något är det.. Helt underbar känsla!!

Det kan vara tack vare solen, kan även vara för att jag har världens finaste pojkvän, vänner och familj. I dunno men jag njuter av det!

Lite samma känsla som jag hade på bilden nedan. Här var jag 18 år och hade bott i St Barbara i ett par dagar bara, hade precis lämnat all trygghet jag hade i Sverige och jag var SÅ exalterad för allt livet hade att erbjuda. Ensam och nyfiken!

// This a  really good day. Woke up with the best feeling ever. Having almost the same feeling as on the picture below, i was 18, just got to St Barbara, young wild and free and so excited about what was gonna happen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.