Kap Verde, Dec 13-20

Tack så hemskt mycket för all er tid ni lagt ner på att berätta vad ni tycker om Kap Verde. Jag har läst igenom alla era kommentarer och kollat runt lite bland vänner och bekanta och det är lite blandade åsikter men mest bra just den månaden vi åker. Vi är ett stort gäng som bokade vår resa dit redan för några månader sedan men jag var mest nyfiken på och se om någon av er hade varit där och hur ni upplevde det.

Vi är 8 nära vänner som åker och detta blev bestämt strax efter att jag och Simon lämnade våra Stockholmsvänner för nya äventyr, vi bor ju inte längre i samma stad så vi försöker hålla ihop så gott vi kan hela gänget. Än så länge lyckas vi väldigt bra måste jag säga!! Hur som helst så åker vi den 13e december och jag tror det kommer att bli en underbar resa, vi ska bo på Riu Funana där tanken är att vi ska sola, bada, äta gott, dricka drinkar på stranden och ha det gött. Jag har läst på som sjutton om hur det är i December månad och det ska vara extremt solsäkert. Hotellet ska vara riktigt bra standard med bra mat, shower och väldigt fina och fräscha rum så detta blir nog kanon.

Jag var nära på att dra mig ur för ett par dagar sedan i och med att jag fortfarande inte jobbar men efter att ha hittat en lösning så går planet för oss alla i December. Alltid kul att ha något att se fram emot! Solen har vi ju inte sett allt för mycket av i år.

// Going to Kap Verde in December with my friends, so excited and i think it’s gonna be awesome. Sun, beach, friends and drinks.

3 reaktioner på “Kap Verde, Dec 13-20”

 • everychildcounts skriver:

  ECC (Every Child Counts) är en projektarbetsgrupp som består av Julia Alpmyr, Victoria Andersson och Paula Erlingsson från Klara Gymnasium. Vårt projekt går ut på att samla in pengar som sedan ska skänkas till Barncancerfonden. Tack vare dagens utveckling överlever 3 av 4 barn och ungdomar cancern men det är fortfarande 1 av 4 som inte gör. Vi vill hjälpa till med att bidra vår del för att utrota
  barncancern. Vi hoppas att ni känner detsamma.

  Hur vi arbetar:
  ECC arbetar genom att sälja t.ex. bakverk och saker. Vi har även ett konto där ni kan skänka den summa ni själva vill. Alla pengar som skänks går självfallet till Barncancerfonden.

  Kontaktinformation:
  Vid frågor till Every child counts, skicka mail på [email protected] eller besök vår blogg http://everychildcounts.blogg.se/ för mer information.

  Hur kan jag göra skillnad?
  Du kan lägga din frivilliga summa på kontonummer:
  923 748 154-5
  Alla pengar kommer självfallet skänkas till Barncancerfonden.
  Vid frågor om att bidra med pengar kontant. Maila till [email protected]
  Oavsett summa, så gör det skillnad.

  Gå gärna in och gilla vår facebooksida. http://www.facebook.se/everychildcounts2012/

 • Camilla lindberg skriver:

  Det var där vi bodde! Superfräscht! Missa inte att vindsurfa, vi tog privatlektion, hur kul som helst 🙂 trevlig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.