Im so ready.

Det är då inte helt dumt att jobba för Nelly då jag sitter inne på lite nellypengar fortfarande. Fick ett positivt besked idag om att Nelly Catwalk fortsätter turnén i höst!

Any ways, har precis klickat hem lite godbitar från Nelly, bland annat dessa smaragdgröna byxor från J Lindeberg i manchester, hett! Kärlek vid första ögonkastet och en riktigt bra höstbyxa, jag kommer matcha dom med stickade tröjor och guldaccessoarer- så snyggt till den här typen av gröna färg. Den mörkblåa hatten (min favoritfärg) kommer jag också att bära med nöje i höst, så fint med skinnjacka, jeans, stickad tröja och boots till. Hösten får gärna komma nu, im ready!

// Just ordered these lovely jeans and hat, love it. Im ready for autumn, bring it!

Länk.

Länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.