Look of the day

Topp & Jacka Zara, Jeans Minusey, sneakers Scorett, pälskrage Monroe.

// Top and jacket Zara, Jeans Minusey, Sneakers Scorett, Fur Monroe.

 

3 reaktioner på “Look of the day”

 • Mikaela skriver:

  Gillar din blogg massor! Kolla in min blogg där jag nu har en bloppis med massor av nya och fina kläder!

 • Sara skriver:

  Måste fråga, du har sagt förut att du har jätte vita tänder naturligt att du inte skulle bleka tänderna igen eftersom dem är så himla vita naturligt ändå har du nu 0blekt tänderna två eller tre gånger nu?? Om du nu har så super vita tänder naturligt varför bleka dem flera gånger?

  • sanne skriver:

   blekte dom för ett år sedan utan resultat, för att mina tänder var så naturligt vita. Senaste gången jag blekte körde vi på med en starkare metiod för att få resultat, vilket jag fick och är supernöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.