KAP VERDE.

Tänkte kolla med er läsare, har någon av er varit på Kap Verde? Vad tyckte ni? Bra/dåligt? Några tips på saker man borde göra?

Uppskattar alla svar och tips =) Kram på er!

// Have any of u guys been to Kap Verde? What did you think? Good/bad? Any tips?

7 reaktioner på “KAP VERDE.”

 • matilda skriver:

  jag har varit på kap verde och det var en av de bästa resorna jag gjort, hade det så jävla bra! dels för att det var jättevarmt och dels för att vi bodde på ett superbra och stort hotell med all inclusive!
  vet inte så mycket om utelivet osådär, men vet att det e ungefär i samma prisklass som Sverige, vissa saker e till o med dyrare, men ett superbra resmål för sol och bad iaf 🙂 vi var knappt utanför hotellet eftersom vi hade aaaalllt på vårt hotell 🙂

 • Martina Hansson skriver:

  Hej Sanne!

  Jag var Kap Verde över nyår 2011/2012. Jag börjar med att ursäkta mitt inlägg, men vill att du ska veta hur jag upplevde vår semester. Det var ingen höjdare kan jag säga. Vi hade väldigt otur med vädret. Det var storm så att ingen tv fungerade, telefonin var dålig. Vi blev lurade på pengar, maten var inget speciellt, det var ungefär samma priser som i Sverige, något billigare, vi hade haft inbrott i den lägenheten vi fick först, det var stopp i toaletten OCH hade sol i EN dag (av 11) + den dagen vi åkte hem. Kap Verde är inget resemål jag kan rekommendera.
  Det var fantastiskt vackert den dagen det var sol med enormt långa vita stränder, men det blåste som sjutton! Här har jag bloggat lite om resan, det är mest bilder från den fina dagen.

  http://minkiwinki.blogg.se/2012/january/utkast-jan-14-2012.html#comment

  Ha det bra och lycka till! Hoppas ni väljer något annat resemål då ni kan få en så mycket härligare tid tillsammans på en annan plats.
  Stor kram!

 • Johanna skriver:

  Hej sanne! Jag har varit där. Jag bodde på hotell Decameron som jag hittade på fritidsresor som var ett toppen hotell med hög standard. Var där i en vecka i mars och hade strålande väder. Oerhört varmt och skönt! Fick omedelbart färg som stannade på huden många veckor därefter. Kap verde är dock bara ett ställe för SOL och bad. Där jag bodde hade dom en 11 kilometer lång sandstrand som jag varje dag joggade vid, parasoller vid havet där man kunde köra lite badminton och sola, tre stora pooler som satt ihop med varandra så att man kunde simma ordentligen om man ville, och boendet var väldigt mysigt samt att maten hade stort utbud. Dock rekomenderar jag inte att åka ut på utflykter då jag blev väldigt besviken. Annars var kap verde en väldigt fin ö!

 • Camilla skriver:

  Vi bodde på Riu Funana, ett all inclusive med många pooler och måltiderna var uppdelade på olika restauranger inne på detta hotellområde. Fräscht och lugnt, kanske lite väl lugnt. Lååååång strandpromenad medvindsuring, dykning, öppen barpå stranden m.m
  Vi åkte i februari, det var lite småkyligt då Kap Verde är helt platt och det blåser en del.
  Finns en hel del utflykter att boka, BILLIGT! Åker man in till ”byn” så ha så enkla outfits som möjligt, då man lätt kan hamna på bakgator. Samma taxi tillbaka, superbilligt! dom lägger gärna grejer i händerna på en även om man inte vill, så måste man köpa något för att vara artig. Andra säljare kan man nobba. /Camilla

 • Ninni skriver:

  Vi bodde på Riu Funana, ett all inclusive med många pooler och måltiderna var uppdelade på olika restauranger inne på detta hotellområde. Jätte bra hotel med mycket god mat och en lång strandpromenad medvindsuring, dykning, öppen barpå stranden. Men det blåste väldigt mycket vi var där i slutet på oktober och vi lämnade hotellet en dag. Men det kändes mest otäckt, inget jag rekommendera!

 • Jennifer skriver:

  Hej
  Åk inte dit. Finns inget sevärt på ön för oss som gillar att faktiskt göra annat än att ligga på ett all inclusive hotel med samma käk varje dag.
  Blåsigt som fasen, så även om de är varmt och sol går det knappast att ligga på stranden då det yr sand överallt. Maten är även den enormt dålig.
  Väldigt bittert inlägg, men ska du ut och resa och vill uppleva och se nya saker, äta god mat osv så ska du definitivt välja ett annat resemål 🙂 Tanzania med safari och Zanzibar för sol och bad är en resa jag verkligen skulle rekommendera!!
  Härlig blog!

 • Therese skriver:

  Jag har varit på Kap Verde. Vi valde det främst för den lilla tidsskillnaden från Sverige. Tråkig ö dock, finns inte mycket att göra men om ni vill ha en avslappnade all inclusive vecka så go for it. Ni måste mer eller mindre ta all inclusive då det knappt finns restauranger. Tyckte ”stan” var otrevlig och kändes osäker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.