Breathing space.

Hemma! Ni måste tycka jag är helt galen som skriver så varje helg ”hemma igen” jag är fasiken alltid runt och far och det är alltid lika skönt att komma hem. Jag trivs SÅ bra i vår lägenhet och att komma hem till en nystädad lägenhet är oslagbart. Detta är verkligen både mitt och Mr’s sätt att ladda nya energier på. Den här veckan kommer bjuda på apmycket träning, nyttig mat och sömn, rutinerna är rubbade efter ledigheten.

Nu sitter jag med en blå ansiktsmask från Stockholmsgruppen, Mr är och tränar och jag tänkte ha lite egentid så länge. Jag brukar alltid ha det när jag varit borta ett par dagar. Lägga en mask, hårinpackning, ta ett bad, koppla av i soffan och planera veckan- Det är verkligen mitt sätt att känna att återhämta mig på.

// Im home!! Guess u guys think im crazy, im all over the place. How ever, feels so good to be back, as usual. I love our apt and i don’t want to leave it in a very long time. This is my breathing space. This week im gonna work out every day, eat healthy and catch up on lost sleep. And now? Im gonna go wash off my facial mask. Always when i get back from a vaca or a few days off i do a facial mask, hair mask, chill by the tv and plan the week, that’s my cure to get back to the ”real me”.

2 reaktioner på “Breathing space.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.