Saboskirt.com

Ok först och främst, jag älskar modellen. Vilken brud! Så vill jag se ut i håret. För det andra, miljön, jag vill också bo där det är varmt jämt och ständigt, vad mycket roligare man kan klä sig då, tycker jag.

Saboskirt är grymma och här nedan måste jag dela med mig av mina favoriter trots att det inte är säsong här i Sverige, ni läsare som bor i varmare breddgrader- njoy shoppin! Och ni svenskar som ska utomlands, kör hårt. Love!!!

// Ok first of all, i love the model. She’s smokin hot. I want her hair, now. And the other thing, i love the eniroment, i want to live in a country where the sun is shining everyday. Saboskirt is amazing and i need to share my favs with you guys, i know it’s not season here in Sweden but for u guys who live in warmer countries enjoy shoppin!

Ja tack gärna. Jag tar på mig den här toppen med halsbandet alla dagar i veckan.

Ska ha tröjan! Älskar skärningen på den. Finns även i svart. AH!

Har letat efter den perfekta vita klänningen länge men inte hittat någon, här har vi den ladies. Skärningen upp till? Wow.

Älskar toppen och ännu mer kjolen. Jag skulle ta på mig denna outfit med detsamma, minus hatten, jag är ingen hatt-tjej. Ännu.

HUR FIN?

Oranget och guld är en vinnande kombo. Vill ha!

3 reaktioner på “Saboskirt.com”

  • Amanda skriver:

    Sanne!!! Jag behöver hjälp nu inför hösten!! Vad ska man köpa, hur ska man matcha, vilka färger gäller?? Kan du inte sätta ihop lite outfits och plagg från t.ex Gina Tricot som du skulle köpa och hur du skulle matcha dem osv…skulle vara stoor hjälp 🙂 stor kram!!

  • emilia skriver:

    Du kan följa henne på instagram, alltså modellen. @caitlynpaterson 🙂

  • emilia skriver:

    Du kan följa henne på instagram, alltså modellen. @caitlynpaterson 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.