All I want is everything.

Nu röjer vi runt här hemma. Städar, packar, lagar mat och sjunger, hittar på egna låtar. Glad att ingen hör! I morgon åker vi till Stockholm/Eskilstuna till på söndag. På schemat står; träffa vänner, jag ska bleka tänderna, provfotas för en sajt, möte, umgås med familjen och kräftkalas med Simons släkt på lördag. Kul! Kameran är självklart med.. värre med laddaren. Den ska jag leta fram nu!

// Now we r packing and trying to make the apt look great before we leave tomorrow. We are heading to Stockholm/Eskilstuna to hang out with our families, meet up with friends, im gonna work and some other stuff. Fun! Im bringin my camera.. need to find my chargers first tho..

1 reaktion på “All I want is everything.”

  • josefin skriver:

    Ha inget planerat efter att du blekt tänderna just för säkerhets skull. Jag blekte på klinik förut och det ila i alla mina tänder hela den efter middagen och natten. Grät typ non stop det värsta jag gjort =/ Dagen efter var jag tvungen att gå hem från jobbet då jag fortfarande hade känningar och inte sovit något. Hoppas verkligen inte det händer dig !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.