Leo.

I onsdags gick jag två visningar, en på Project Runways releastefest och en i Sturegallerian på deras Fashion Night. Vi visade upp kläder från Woolrich och Nellys nya kollektion Issue som släpps 1/9 (HELT magisk!) Så för er som undrar var paljettbyxorna kommer, där har ni svaret! Jag kommer att haffa dom med detsamma, perfekt partybyxa nu när det blir kallare.

Båda visningarna gick jättebra och jag är jätteglad över att det var så mycket folk, det är ju den bästa känslan men allra gladast var jag ö

ver att min pojkvän äntligen fick se mig gå en vising! Efter visningarna dansade vi loss med resten av Nelly-gänget på Suite. En bättre onsdag helt klart. Happiness!

// Wednesday was such a good day. First i did two fashion shows, one for Project Runways release party and the other one was in Sturegallerian where they had fashion night with happenings and stuff. We showed clothes from Woolrich and Issue, the glitter pants come from Issue. Love them and i’ve seen many of you guys love them as well! Both fashion shows went so well and im so happy my boyfriend got to see me! After the show we danced all night at Suite. Happiness.

Första visningen hade vi en naturell ögonmake med endast lite mascara men med väldigt markerade vinröda läppar. Det var make up artister från Mikas som sminkade oss. Annorlunda men rätt ball look på scenen. Håret stod Marre på Bangs för och det blev ett väldigt lockigt stort svall med små lockar.

Mercedes Benz Fashion Night. Stureplan.se

In action. Bild från Stureplan. Första visningen, kläder från Woolrich.

 

Andra visningen.

Jag, andra visningen, kläder från Issue.

Så ball bild David tog på mig när jag gick! Älskar ljuset och hur paljettbyxorna glittrar!

2 reaktioner på “Leo.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.