Dear Monday

Bästa måndagen på länge. Vid sju trillade vi alla in hemma hos Hanna och Christian, där bjöds det på drinkar och plock. Vi hade det hur mysigt som helst men kvällen var inte slut här. Nästa drinkstopp blev Utes och här började det rycka lite i dansnerverna så strax senare stod vi på ett fullsmockat Soap Bar, det var hett på dansgolvet alltså. Sjukt bra musik, house blandat med hiphop, riktigt bra.

Vaknade upp rätt så pigg ändå hemma hos Hanna & Christian, fräschade till mig och sprang iväg på fitting. Stor plåtning på torsdag, så himla peppad.

// Best monday in a very long time. We all met up at Hanna & Christians place where we had drinks and snacks. After that we went to some other places to have more drinks. Ended up at Soap Bar, dancing all night long.

Woke up at Hanna & Christians place, went on a fitting, big photoshoot on thursday. So exctied.

 

2 reaktioner på “Dear Monday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.