Stylegodis.com

Ni har väl inte missat att mina vänner i L.A har startat upp en webshop? www.stylegodis.com 
Jag beundrar dom så mycket och dom kommer garanterat att komma långt.

Denna gången när jag kikade in på nyheterna så skymtade jag både min bestie Johanna och bästa Jeanette som modeller. Fina fina tjejer!! In och shoppa loss med en gång girls!!

// Girls, you need to visit my friends webshop www.stylegodis.com 
Enjoy shoppin!!!

3 reaktioner på “Stylegodis.com”

 • Cornelia skriver:

  Hej Sanne,
  är sugen på att plugga interior design i usa och har funderat på santa monica college. Hur är människorna på SMC? Finns det nån skola du skulle rekommendera istället där omkring? Har även funderat lite på san diego state university, vet du något om den skolan? Tacksam för svar! Kram

  • sanne skriver:

   Hej! Ja vad kul. Finns det att plugga på SMC? Har inte läst el hört om det men de kanske det gör? Alltså, jag tycker skolan var bra, det är ju Kaliforniens bästa university college. Folket är schyssta och det är väääldigt mycket svenskar, på gott och ont! Kul till en början då man inte känner ngn men lite tröttsamt efter ett tag, man åker ju i från sverige! San Diego state university har jag bara hört bra saker om också samt Santa Barbara College, finns många alternativ. Jag kan ju bara prata från egna erfarenheter och SMC är bra! Kul med L.A.. =) kram

 • dom har så sjukt snygga kläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.