I need it.

Jag förknippar sommaren med farmor och farfars landställe, jag har spenderat många somrar där och har insett när jag varit bosatt i andra länder/städer att jag måste få spendera ett par dagar på landet för att känna att det är sommar på riktigt. 

Igår åkte vi ut dit en sväng och myste med familjen, god mat och sol. Jag älskar det stället och har så himla mycket fina minnen där ute. Nästa sommar ska jag försöka flytta in i lillstugan någon vecka =)

// When i think of summer the first thing i think about is my grandma and grandpa’s summer house. I have spent summer after summer there as a kid and i have realized that i need to be there for a couple of days to even feel it’s summer. Yesterday i went out there and had nice food, the sun was shining and i got to see my family. So awesome. Next summer im thinkin on movin in to their little guest house for a week or so.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.