Zara Lookbook August

Zaras Augusti Lookbook är magisk. Jag ska till Stockholm och jobba 27-31 Augusti och måste låta bli att springa in där. Jag tror ju att Zara syr upp alla sina kläder till mig, det känns ju så! Finns inte en chans att jag kommer ut därifrån tomhänt och efter att ha sett denna lookbooken finns det ingen återvändo, måste in och kika lite bara..

// Zara Woman Lookbook August, wow! I freakin die. So hot!!

SÅ FINT. Jag skulle kunna se Kate Bosworth på röda mattan i denna outfit. I DIE.

Jag ser bara hösten när jag ser denna bilden. Svart på svart boots.

Snyggaste jackan ever. 

Stickad polotröja, jag ska ha en i varje höstig färg.

JA. Blått är min favoritfärg just nu och denna outfiten skulle jag kopiera direkt om jag skulle slå klackarna i taket ikväll.

Vinrött, skinn och tweedat, hösten 2012..

Älskar svarta slappa tröjor tillsammans med den här typen av kjolar. Svart på svart funkar också alltid.

3 reaktioner på “Zara Lookbook August”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.