You want it? Then work for it.

Skön sovmorgon och frukost i soffan framför mitt absoluta favoritprogram So You Think You Can Dance, otippat? Not very.

Nu när Mr sticker iväg till samling-  game day today så ska jag pallra mig till gymmet, äta en smarrig lunch och sedan ska jag styra upp mig själv inför match. Jag behöver också ladda inför match, jag blir så sjukt nervös och får mer eller mindre hjärtklappning haha. Vi får hoppas på att det blir en riktig målfest för Giffarna idag så att jag kan slappna av, luta mig tillbaka och njuta av matchen.

Vet ni vad? Jag är nästan lite stolt över mig själv. Jag har lyckats hålla vad jag lovat mig själv denna veckan och tränade både igår, en fredag liksom (?) och så idag. Jag är inne på mitt fjärde träningspass denna vecka. Woah! Pepp. Jag tror det är datumen 27,29e och 30e Augusti som motiverar mig, det står visning, plåtning och lite annat skoj på schemat. Alltid bra med mål!

// Lovely morning with a huge bfast in front of my fav program, SYTYCD. Love it! My bf just left, game day today so im gonna hit the gym, have a nice lunch and then prepare myself for the game, you know i get so so nervous so i def need some preparation. Hopefully today’s gonna be a good game so i can just relax and enjoy it!

Btw, im so proud of my self, i have worked out 4 times this week, just the way i promised myself. Woah! I think my work out energy is coming from what im doin in the end of august, i have a big shoot, a fashion show and some other fun stuff to look forward to. It’s always good to have things to look forward to, especially when it comes to your work out routines.

 

2 reaktioner på “You want it? Then work for it.”

  • Hanna skriver:

    Hej 🙂 härligt blogg, måste bara fråga vilket märke och vart dina sjuktsnygga träningsskor är köpta? 🙂
    Ha det gott 😀 /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.