Happy Birthday To Me

8/8e, solen skiner på oss här idag och flaggan för Silvia är hissad. Ja allt är ungefär som det ska på min födelsedag! Det är en del nära och kära som fattas men min pojkvän, pappa och farmor och farfar är här så det känns ganska mycket som min födelsedag ändå, det är i och för sig inte så noga längre.

Väcktes av lite skrammel i köket, det var bara blunda och fortsätta låtsas sova. Strax efter kom min underbara pojkvän in med frukost på sängen. MYS! Ett par timmar senare åkte jag, Simon och farmor och farfar till Skatan för en födelsedagslunch, jag brassade på med en tre-rätters i solen. Dagen har börjat så himla bra och nu väntar vi in pappa för en födelsedagsmiddag ikväll!

//8/8 and the sun is shining as usual. It is my bday today and im having such a great day. My bf woke me up with breakfast in bed and then we went to have bday lunch at Skatan, so nice!! Now my family is here and we are soon going to have a nice bday dinner.. Talk later =)

5 reaktioner på “Happy Birthday To Me”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.