They say hello, they say hola, they say bon jour

Ååå vad jag är fylld med lyckokänslor just nu. SÅ glad över att fått träffa tjejerna igår. Vi satt på Simones innegård i flera timmar och mumsade på en god sallad och drack vin.. och pratade såklart, massor! Därefter åkte vi till Spymlan där även Lin anslöt, så glad för det!! Därefter levde vi rövare i ett par timmar till och idag är jag bara fylld med massa kärlek, den ytterst lilla huvudvärken jag har var så värd det!

Nu ska jag pallra mig till stan för att gå och säga hej till alla tjejerna på deras arbetsplatser och sedan ska jag ta tåget till Tuna. Ciaoo! Och ja, jag kör samma reseoutift idag, skyller på min dåliga packning.

// Oh im so happy right now. I had a blast last night and im so happy that i came here to see my girls!! Girltalk, girltalk, girltalk and some drinks.. Good night!!!

Now im off to my home town. Ciao!!

 

9 reaktioner på “They say hello, they say hola, they say bon jour”

 • Kejbert skriver:

  Åh! Så jäkla bitter över att jag missade det 🙁 hoppas vi ses snart! Puss

 • Cecilia skriver:

  Kan inte du visa hela outfiten så man ser kjolen?:)

 • Rebecca skriver:

  Hvor er du bare super smuk! Dit lidt kortere hår passer så godt til dig og ser friskt ud! 🙂

 • josefin Lind skriver:

  Älskar tröjan!!

 • Daniel skriver:

  Hej och tack för en underhållande blogg (även för undertecknad som är av det manliga könet!)
  Skulle vilja ha ett tips av dig som verkar insatt i modebranschen 🙂

  Jag är på jakt efter ett par svarta (väldigt mörka, du ska inte kunna se ögonen som utomstående), gärna lite större och inte alltför dyra.. De ska vara avsedda för min fru som en liten present.

  Har du tips är jag oerhört tacksam.

  Keep up the good work!

 • Linneas skriver:

  Älskar din blogg!!

 • Maria skriver:

  Hej Sanne! Din blogg är verkligen bäääääst!! Lyckas aldrig hinna fråga på frågestunderna, så gör det här istället. Brukar du dricka någon proteinshake efter dina träningar? I så fall vilken? Funderar på att skaffa något sådant, men är rädd att jag kommer bli alldeles för krallig…
  Kram och tack för en blogg fylld av en massa inspiration och livsglädje!!!!

 • Ida skriver:

  Var är tröjan ifrån? Fantastisk :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.