Proactive.

Jag tänkte fråga er, någon där ute som provat Proactive? Vad tycker ni?

När reklamen kommer upp på tv sitter jag som världens bästa kund och nappar direkt, före och efterbilderna tror jag är på riktiga och jag är SÅ nära att klicka hem det varje gång. Dock så har jag läst en himla massa bra om produkterna så nu vänder jag mig till er.

Vad har ni att säga om dom?

// Have any of you guys tried Proactive? What do you think? Is it worth trying?

16 reaktioner på “Proactive.”

 • Lindha skriver:

  Jag har inget gott att säga om Proactive! Kag använde det för ett par år sedan och
  Min hy blev inte direkt bättre. I den dagliga rengöringen är det som små micropartiklar, vet inte hur jag ska förklara men det kändes som en alldeles för ”slitsam” rengöringsmedel att använda dagligen.

 • Hanna skriver:

  Jag har också varit där! För ca 1-2 år sedan. Det jag gjorde då var att googla och leta upp dom som har testat det! Märket är ifrån USA, och det fungerar tydligen skitbra! MEN det dom sålde på tvshop hade utlämnad en ”ingrediens” som inte finns i deras flaskor! Nu var det sålänge sedn så jag kommer inte ihåg riktigt var det var eller hette, men det hade en stor betydelse i resultatet! Så det tvshop sålde var deras falskor, märke, allt! Förutom att dom hade utlämnat EN ”ingrediens” (troligtvist var den väl för dyr) Så ska man beställa denna så ska man inte beställa den genom tvshop utan gå ist till produktens riktiga hemsida och beställ den där! För dom som hade gjort det hade verkligen fått det där resultatet som dom visar!

  Sen är det säkert så att det alltid finns nån som har fått bra resultat med tvshops flaskor, genom att det är ett ansiktsvattenoch kräm. Men själva ”ingrediensen” som ska trolla bort alla problem finns inte med i tvshops produkt!

 • Therese skriver:

  Jag testade det för snart ett år sedan. På mig hjälpte det inte alls. Fick varken bättre eller sämre hy.

 • anna skriver:

  När jag spenderade en vecka hos min kusin och hade glömt mina ansiktsprodukter hemma lånade jag av proactive av henne i en vecka. Måste säga att jag kom det med en hel del blämmor och åkte hem ren som en bebis i ansiktet. Det är väl salicylsyra i produkterna och just då behövde min hud det, vilket jag förstår är för starkt för vissa.

  Jag fick faktiskt jättebra resultat men tror även att det beror på att produkter som proactive säljs i paket, det vill säga, rengöring, toner, dagkräm, nattkräm, och en ansiktsmask och att man då är mer noggrann och konsekvent både morgon och dag med exakt samma rutin, med alla produkter från samma märke.

  Jag som gillar hudvård och skönhetsgrejer brukar ju annars kanske köra en tvätt från biotherm, en toner från något annat märke och ansiktskräm från typ clarins. Även om dessa märken kanske är bra tror jag att man får bäst effekt av varje morgon/kväll att använda samma märke på alla produkter så det får verka ”tillsammans”. Så det är svårt att säga vad det var som gjorde att min hy blev bättre, men bra blev det! 🙂

  När det gäller en enskild produkt tycker jag att deras tjocka, leriga ansiktsmask är jättebra att köra en gång i veckan. Den luktar inte så gott (lera) men det viktigaste är ju att det funkar, inte att allt fokus läggs på doften. 🙂

 • Frida skriver:

  Hejsan Sanne! Måste först och främst säga att jag älskar din blogg och att jag inspireras så mycket av dig! lovelovelove, kläder, produkter, inredning, prioritering i livet och för att inte tala om att även jag nu bestämt mig för att åka och plugga i LA nästa sommar med en kompis.

  Men till saken, jag använder proactive och enligt mig är det mitt MÅSTE i nessesären och även min favorit produkt. Jag har köpt det i USA, då den innehåller alla ”ingredienser” där. På mig är detta ett mirakel och jag har fått en superfin hy, som innan var fet och hade en massa småfinnar i perioder på pannan. Det gäller dock att inte slarva, utan göra alla tre/fyra steg varje kväll!! struntar jag i det några dagar ser jag skillnad på hyn direkt.. Sedan ett tips är att det sista steget som är en ”ansiktsmask” där du klickar på en liten klick på finnen och istället för att tvätta bort det efter en kvart kan man sova i det. Detta sista steg ska man bara göra Max 3ggr i veckan.

  Sedan kan jag säga att handduken du använder kan bli blekfläckig och det är pga ämenena i produkten, använd därför inte din finaste handduk haha 🙂

  Kram hoppas du gick svar på din fråga! /Frida 🙂

 • Josefina skriver:

  Hej Sanne! 😀 jag har de produkterna hemma! Jag har ingen problem med finnar (jag är 17 år) men ibland vid vissa perioder tex. Om jag använt mkt smink eller vart stressad mkt så kan jag få några stycken och när jag får det brukar jag använda dessa produkter och jag tycker det funkar jätte bra då men jag använder det inte varje dag för produktena känns väldigt starka så om jag skulle använda det varje dag så får jag finnar ändå för att huden kommer i obalans eller nåt..? Men alla har ju olika hud och produkterna funkar olika för alla 🙂
  Älskar din blogg och alla tips! 😀 <3

 • Johanna skriver:

  Jag har väldigt känslig hy och proactive funkade INTE på mig. Fick jättemycket finnar och salisylsyran som finns i produktena förstörde typ mitt ansikte. Var helt rödflammig i ansiktet under hela perioden av användandet av produkten. Jag skulle inte rekommendera produkterna. Däremot kan jag STARKT rekommendera clinique. Dom har hjälpt mig något enormt. Gjorde en hudanalys och fick produkter som har gjort att min hy ser helt annorlunda ut än tidigare. Den har blivit så himla fin! Lycka till 🙂

 • jessica skriver:

  hej jag testade proactive för något år sedan och kan INTE rekommendera det. Min hy blev faktiskt sämre och då använde jag det flitigt i flera månader för jag hoppades att det skulle vända men icke… suck men har fått förklaringen att det är ett aktivt ämne i proactive som jag självklart inte kommer ihåg vad det heter men det är tydligen inte tillåtet i Sverige och därför har distributörerna kommit på att ändra ”receptet” i Sverige. Så det som dem visar på teven som alla kändisar använder är inte detsamma som säljs i Sverige!
  Man kan tydligen beställa direkt från USA någonstans så om du vill testa beställ direkt från USA så kanske det kan funka!
  🙂 Hoppas detta hjälpte! Kram

 • Vick skriver:

  Hej! tack för en trevlig blogg! Alltid lika kul att läsa dina inlägg.
  Jag provade proactive i några veckor. Jag hade gjort vad som helst för att inte ha använt det. Jag hade inte dålig hy men ville bli av med de få finnarna som jag hade. Först i början kändes det som det hjälpte men efter några veckor av att jag använde proactive så brände det nästan sönder mitt ansikte och det blev ärr istället för en finnfri hy. Jag började istället använda declore som har gjort min hy fin och fräsch. och ärren har faktiskt försvunnit tack vare declore. Så jag avråder starkt att prova proactive. Men beror nog helt och hållet på vilket hy man har.

 • jojo skriver:

  Köp inte! Alldeles för starka på ngt sjukt sätt och min hy tål det mesta, höll ut trots att huden blev sämre men nä, tillsist gav jag upp. Kan verkligen rekommendera MD Formulations och deras skin perfecting gel, SÅ bra. Innehåller någon % salicylsyra också visserligen, men underbar på huden

 • Susanna skriver:

  Jag har provat ALLT från apotekts serier, till Yves rocher, The body shop, Clinique, Lancome. Även provat proactive såklart. Har ingen acne hy, men har alltid 1-3 finnar vilket stör mig tillräckligt. Proactive fungerar hyffsat som allt annat, men jag tyckte inte att det var prisvärt, plus att man måste välja att få det inom vissa tidsperioder skickat till sig (typ var 3:e månad) vilket jag tyckte sög.

  Gav upp allt som heter dyrt och har nu valt den ”naturliga” vägen. Köper från lush, som innehåller mycket mer naturliga ingredienser. Fungerar utav helvete bra kan jag säga, inte massa jox i utan istället tea tree olja, vitlök och saker. Det är det första som fungerat, och det känns så mycket bättre att använda sig av mer naturliga produkter. Förpackningarna känns superlyxiga, och har man väl börjat så vill man köpa varenda grej.

  Tror inte det finns någon butik i Sundsvall, men dem har sidor på facebook och även hemsidan där dem säkert kan ge specifika tips till din hudtyp (plus onlinebutik).

  Dem tre produkter som borrat sig extra djupt in i hjärtat är:

  1. Grease lightning som man tar direkt på finnen/finnarna, jag brukar bomba flera gånger under dagen, och inom två-tre dagar så är dem borta. http://www.lush.se/shop/product/product/id/621/keyword/grease/grease-lightning

  2. Den andra du måste ha är deras ansiktsmask Cosmetic warrior. Bästa någonsin! Kör den intensivt tre dagar i rad! http://www.lush.se/shop/product/product/id/27/keyword/cosmetic+warrior/cosmetic-warrior

  3. Tea tree toner tab. Man stoppar den i ett ångbad och sitter i tio min. http://www.lush.se/shop/product/product/path/154_222/id/566/ansikte-steamer-tabs-tea-tree-toner-tab

  Brukar köra denna procedur med rengöring, ångbad, ansiktsskrubb (http://www.lush.se/shop/product/product/path/154_218/id/103/ansikte-reng%C3%B6ring-angels-on-bare-skin), ansiktsmasken på och efter ansiktsvatten och fukt sist tar jag på grease lightning på finnarna. DUNDERKUR!

 • Emily skriver:

  Har hört många det fungerat för men för mig gjorde det inte det. Produkterna är dock härliga ändå och mjukgörande men finnar försvinner inte för mig trots långvarig användning av produkterna :-/ Lite synd! Hoppas det fungerar bättre för dig iaf 🙂 Lycka till!

 • Andrea skriver:

  Jag rekommenderar inte att köpa dem från sverige iallafall. I USA har de i ett extra ämne, men det ämnet är inte tillåtet för hudvård i Sverige så de har ersatt det med något likvärdigt. Det aktiva ämnet i proactive är salicylsyra, man kan superlätt göra en egen ansiktsmask som funkar ungefär likadant. Du har säkert hört om aspirinmasken? Man tar ungefär 5 aspirintabletter och blandar med några droppar vatten, och tillsätter sedan lite yoghurt eller honung (jag använder alltid honung, ibland även lite olivolja). Om man har dålig hy och inte får bukt med den oavsett produkter så är det faktiskt så att ungefär 80% av hyns utseende kommer inifrån. Har du problem med magen, halsbränna osv har du förmodligen problem på kinderna eller i pannan. Är ditt problem hormoner har du förmodligen finnar på hakan. Googla på ansiktets zoner! 🙂 Kram!

 • robyn skriver:

  BÄSTA produkterna ! tackvare proactive slipper jag min acne som jag annars hade haft ! mirakelprodukter enligt mig !!

 • Emma skriver:

  Jan Marini är det enda märket som har funkat för min problemhy. Grymt bra produkter!

 • Elin Palmgren skriver:

  Jag har ingen erfarenhet av Proactive, men jag vet att ett annat märke FUNGERAR, det är ett märke från Nu skin, de är de ENDA i världen som kan ”mäta” sina produkter för att se att de fungerar och de använder bara ”rena” ingridienser!! De är de bästa av de bästa helt enkelt! 😀 om du är intresserad av dessa produkter så hör av dig, så får du köpa för inköpspris! 😀
  Tack för en bra blogg!
  Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.