Look of the day

Alltså jag är helt förälskad i min nya skjorta som jag fyndade på rean på Carlings. Skogshuggarskjortor och jag! (Mamma, jag har klippt en åt dig med, don’t worry)

Eftersom jag ska ner på stan och presentera mig för en person idag som kan betyda en del framöver så har jag lockat håret lite dagen till ära. Är så glad över att jag klippte av mig mina tunna toppar, mitt hår är så mycket lättare att jobba med nu. Jag är inte trassel längre! Skål för det!

Skjorta Carlings, Jeansshorts Bershka.

// Im so so in love with my new shirt from Carlings. Lumberman shirt <3 Mom i got one for you as well so you don’t have to worry.

Since im going to see a person today that can be important for me in the future i curled my hair today. Im so happy that i had my hair done a week ago, it is so smooth and easy to work with. Cheers to that!

Shirt Carlings, Jeans shorts Bershka. 

5 reaktioner på “Look of the day”

 • Marie Andersson skriver:

  Ja . ja blev lite orolig att du lagt beslag på Min skjorta <3

 • what to wear skriver:

  Jag måste ha missat att du har haft en frågestund redan, men du kanske kan svara på min fråga. Jag har precis börjat jobba på ett nytt jobb, känner ingen och nu ska vi snart ha en heldag med jobbet. Utbildning på dagen och fest på kvällen, WHAT TO WEAR? Vill göra ett bra intryck men vill inte vara stelt klädd på festen. kommer inte kunna byta om mellan dagen och kvällen..

 • Charlie skriver:

  Svar; Ja jag sitter ju lite i samma sits som du gjorde, och även fast jag velat det här så pass länge så tar det lite emot att åka, och det är sjukt jobbigt! Men jag tror precis som du, att allt kommer lösa sig i slutändan 🙂 Måste bara säga att du och Simon är så sjukt söta tillsammans, var lite avundsjuk på er kärlek där ett tag och undrade ifall jag någonsin skulle träffa någon som jag fungerade så där bra med som ni två verkar göra! 🙂 Tack för din kommentar Sanne <3 Massa kramar

 • Elin skriver:

  Va hände med 3 inlägg om dagen..? 🙁

  Tack för en bra blogg =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.