Look of yesterday

Topp Sisters, Shorts Bershka, Jeansjacka Levi’s, Skor Zara, Väska Topshop, Ring Ysl.

 

3 reaktioner på “Look of yesterday”

 • Madelene skriver:

  toppen var riktigt söt, och du är jättesnygg! din stil är helt fantastisk, därför vill jag ha ditt råd. jag har köpt ett grått linne som glittrar lite lätt, eller man kanske kan säga att linnet är i silver. Hur skulle du matcha det bäst? :)Jag tänkte ha det när jag är ute och dansar med mina vänner. Jag själv har råkat ut för idétorka och har därför stannat vid svarta shorts.. Kram!

  • sanne skriver:

   Tack!! =) Hmm.. med vita jeans el shorts och ngt silver/turkost smycke eller kanske ljusa slitna baggy jeans för att bryta av det festliga linnet och klackar? Kram kram

 • Elin skriver:

  Hej sanne!

  tack för en underbar blogg! 🙂

  Jag har också denna topp och undrar vad du har under? kan man ha vanlig bh och vilken färg? Vore jätte glad för svar 🙂

  /Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.