Reason to celebrate

Igår var första matchen på höstsäsongen och eftersom serien vände var det återigen dags att möta Mjällby fast denna gång på hemmaplan. Grabbarna hade en extrem revanchlust sedan senaste mötet för en vecka sedan vilket resulterade i en målfest. Det blev 3-1 till Sundsvall och min man nätade ännu en gång! Såå roligt och denna gång så höll jag hårt i mobilen när bollen gick in =)

Riktigt rolig match och efter matchen firade vi vinsten ett stort gäng från laget med middag på Oscar.. och lite dans för vissa av oss!

1 reaktion på “Reason to celebrate”

 • Felicia skriver:

  Åh, de var superduktig.
  Målet som Simon gjorde var kanon bra… <3
  Otroligt roligt att de vann.

  Förresten, minns du mig…?
  Lägenheten ovanför Oscar, jag stod och kollade ner på allt folk som gick förbi och du vinkade åt mig.
  Det var jag det… <3

  Vi får höras, Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.