Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked

Jag har hittat min nya favorit inspo-hälso-blogg. Det är Hannah, en svensk tjej som är bosatt i Australien som driver den och den handlar träning och hälsa. Hon är utbildad personlig tränare och inspirerar oss tjejer i bloggen till ett hälsosammare liv helt enkelt, utan att svälta oss själva.

Nu är hon lite för extrem för att jag skulle kunna leva så, jag är lite mer för allt ”det goda” här i livet men det är ju helt olika, alla värdesätter vi olika saker här i livet och det är inget fel med varken det ena eller andra. Jag beundrar henne för att hon lever så pass hälsosamt, hon visar ofta upp vad hon äter och jag får jättemycket inspiration trots att jag inte kan ta efter det helt, jag är ju en pasta lover så att skippa carbs helt och håller går tyvärr inte för mig men utöver det får jag massa inspo och är inne där minst en gång om dagen. Hon är den där tjejen som älskar att träna och inte kan leva utan det, vilket jag egentligen också är men är lite för lat ibland så när jag klickar in där brukar jag försöka ta den där extra promenixen, det är trots allt UNDERBART för både kropp och själ att röra på sig. Den absolut bästa egoboosten för mig..

För ett par år sedan när jag tränade som mest var jag själv sugen på att utbilda mig till personlig tränare och jag kan lova att det drar lite i mig när jag läser den. Jag älskar att leva hälsosamt och tycker det är riktigt coolt med människor som bryr sig om sin kropp och själ, vi ska trots allt leva med det hela livet. Sen tycker jag dock det är lika oskönt när det blir för mycket och man inte kan unna sig över huvud taget, måste finnas en balans.

Kika in hennes blogg HÄR.

Bilderna är tagna ur hennes blogg.

2 reaktioner på “Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked”

  • Hannah Andersson skriver:

    Hej Sanne 🙂 Gud jag såg att det började komma massa besökare från uniprice och förstod inte riktigt varför haha… Sedan såg jag ditt fantastiska inlägg!! Det värmer verkligen och betyder otroligt mycket för mig. Känns lite overkligt nästan att det finns såååå fina tjejer där ute (som du) som gör sånna här saker!

    Jag blev otroligt rörd och är super tacksam för att du hjälpte sprida mitt budskap 🙂 Massa kramar till dig, Hannah

    • sanne skriver:

      Heej! Vad kul att du fick se det =) jag tänkte inte så mycket mer än att jag verkligen ville lyfta fram bloggen så var inte beredd på att du skulle få se det, vad roligt! Och vad gulligt av dig att visa uppskattning! Vad glad jag blir! Tack så mycket för fina ord =) keep up the good work, du är grym! kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.