Sneak peek

Här kommer en sneak peek på dagens somriga outfit. Jag har suttit på balkongen i någon timme och solen tar! Wow. Nästa inköp? Solkräm.

Förresten, någon som har en G12a? Min kamera skiftar ljus.. inte så lite heller?

4 reaktioner på “Sneak peek”

 • Jasmine skriver:

  Hej Sanne! Älskar din blogg och din stil är väldigt inspirerande!
  Jag har en liten fråga, jag vet att du har flyttat till Sundsvall och det är faktiskt så att jag ska själv flytta dit om 2-3 månader till min pojkvän, jag har inga vänner där alls. Utan känner bara min pojkvän och hans familj. Undrar om du tyckte det var läskigt eller om du kände dig trygg i ditt val? Jag är livrädd, bor nu i Strängnäs och har bott här i hela mitt liv så flytta till en sån stor stad så långt ifrån känns lite läskigt. Flytta till en stad där du inte känner någon och inte har ett jobb än, bara åka ifrån alla ens vänner och ens familj. Men tänkte bara kolla hur du kände, och hur du gjorde för att bita ihop om du tyckte det var läskigt eller jobbigt 🙂 Kram på dig!

  • sanne skriver:

   Hej! Åå tack för fina ord, vad glad jag blir! =) Vad roligt! Känn inte så, allting ordnar sig alltid. Jag tänkte inte så alls, jag flyttade ensam första gången när jag var 16, då flyttade jag från eskilstuna till västerås för att börja en danslinje, då kände jag ingen. Samma när jag flyttade helt ensam till L.A som 18åring, jag tycker bara det är skoj. Du vet ingenting om staden, folket.. inget och du får upptäcka en massa nytt. Om du planerar att plugga eller jobba så kommer det lösa sig allt eftersom, självklart kan det vara jobbigt i perioder då man kan känna sig ensam men du har ju din pojkvän, när jag flyttade när jag var yngre hade jag ingen alls. Lovar att allt kommer lösa sig allt eftersom.. Och så har du ju inte SÅÅ långt hem ändå! Glöm inte att telefon och skype är två riktiga hjältar vid jobbiga perioder! Stor kram

 • Maria skriver:

  Vart kommer kjolen ifrån? Jättefin! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.