And what’s next?

Jag sitter och jobbar här i soffan men ska nu ta en paus och köra en riktigt välbehövlig PW som jag tänkte avsluta med att gå och köpa lite fina snittblommor, allt känns så grått och trist just nu så jag behöver något som piffar upp vardagsrummet, köket och sovrummet. Det är oftast det lilla som gör det.. =)

Ser ni förresten att det gjorde susen för mitt hår att toppa det? Dom där slitna topparna som gör att håret känns längre är egentligen bara onödiga.. men ack så svåra att klippa bort.

2 reaktioner på “And what’s next?”

  • Ella skriver:

    Hej Sanne. Nu är jag lite förvirrad här haha. Är jag helt knäpp eller bor du inte i Stockholm? Var det inte till en ny lägenhet i Stockholm ni flyttade? Såg på dina vänners blogg att de skulle åka till Sundsvall. What? Har jag missförstått hela grejen? Haha. Hoppas du får en bra dag och inte är lika vimsig som mig..:)

    • sanne skriver:

      hej =) nej vi bodde i sthlm till i mars då Simon bytte klubb från Hammarby till Sundsvall, nu har han kontrakt här så vi får se hur länge vi blir kvar! kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.