Notme.se

Om någon vecka kommer det upp en herrans massa nyheter på Notme.se  och här nedan får ni en liten teaser. Tyvärr kunde jag inte närvara på senaste fotograferingen i Halmstad men jag har nu fått sett både bilder och denna videon nedan, när sneak peeks är som bäst. Vilken video! Love. Och hur snygga är inte kläder och modellerna?

Kolla in videon HÄR.

Det kommer även in fina shamballa armband snart, jag kommer springa runt med flera stycken olika på min handled, såå fina och så är dom väldigt rejäla och tunga vilket gör att dom känns lite extra lyxiga.

5 reaktioner på “Notme.se”

 • S skriver:

  Hej Sanne! En fråga som inte alls har med detta att göra 🙂 har du körkort? om inte, har du tänkt ta? blev bara nyfiken eftersom jag själv håller på med mitt nu 🙂 kram!

 • Alexandra skriver:

  Ville bara tacka för en bra blogg och du är en stor inspirationskälla. DIn blogg är den första jag kolla på morgonen och den sista jag kollar innan jag går och lägger mig.

  Är väldigt sugen på era nyheter på notme.se, när kommer de upp 🙂 ?

  Kram

 • Anna skriver:

  Grym video! Älskar låten 🙂

 • elin skriver:

  Kommer de solglasögonen in igen på notme? de med blått glas….

 • Liv skriver:

  Hej! Jag följer flitigt din blogg och kom hem idag från torrevieja efter 11 dagars semester där (utan internet) och kommer in här nu o ser att du också varit där!! Min mamma har lägenhet där så vi va där o solade, badade o shoppade också på habaneras 😉 hade varit kul o se dig, även om jag inte skulle vågat hälsa haha. Hoppas du hade det bra iallafall! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.