My Morning

Woah. Im back! Jag har lika lätt för att ”halka av banan” som att komma igång igen. Eftersom jag inte längre dansar (VILL börja) så har jag inga fasta träningstider och sedan vi flyttade hit till Sundsvall bodde vi ju på hotell i flera månader och jag fick inte ordning på någonting men nu när vi har ett underbart hem som vi trivs i och jag börjar få lite rutiner när det gäller allt så är träningen äntligen igång också. Nästa gång, om det blir någon nästa gång vi flyttar iväg så ska jag INTE tappa suget för träningen trots att det är massa annat som kommer ivägen, ni vet vad jag menar? Det är jäkligt lätt att tappa fokus och bara släppa allt.

Any ways. Möte med notme avklarat, jobb på uniprice, sitter och knåpar ihop nya ”Stylisten tipsar” till Uniprice och så har jag varit ute och kört världens jobbigaste intervallpass. Innan frukost dessutom så jag fick i mig en stor frukost nu efter träningen, jag som brukar sitta och peta i frukosten annars.

Skulle ni vara intresserade av att jag lägger upp ett inlägg ikväll angående både hur jag tränar och äter? Även hur jag tänker när det kommer till mat & hälsa?

12 reaktioner på “My Morning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.