Viva Espana

Om det var tryck i Spanien när finalen spelades mot Italien? Yes indeed. Vi spenderade kvällen i Villa Martin tillsammans med alla andra som hejade på Spanien. Vi åt en tre-rätters och skålade efter varje mål Spanien gjorde. Bilar tutade, det var raketer och folk var som galna. Det var både målfest och folkfest. Ett minne för livet!

Bra kväll och det var roligt att dom vann när vi var på plats. Mycket välförtjänt vinst dessutom. Ett perfekt avslut på min lilla trip!

Tack mamma & pappa för denna gång <3

 

3 reaktioner på “Viva Espana”

 • Amanda skriver:

  Hej Sanne!

  Tänkte höra om du märkt av ngn skillnad sen du slutade med cerazette? Har så mkt finnar runt hakan och använder dermalogica och utvalda produkter för min hy men ändå försvinner det inte. Har nu funderat på att byta mina cerazette. Vad började du med istället? Har du några tips? Ska snart iväg på semester och vill få bort finnarna så gott det går på några veckor!

  Kram

  • sanne skriver:

   Hej!

   Det har blivit bättre men jag vet inte om det är pga p-pillrena eller alla behandlingar jag gjort. Om jag var du skulle jag gått till UM och byta till ett p-piller som motverkar acne, det finns ett par stycken och hjälper inte det så kan du antingen gå till en hudterapeut och få hjälp eller din husläkare! kram kram

 • Lisa skriver:

  Hej!

  Jag undrar om du vill hjälpa mig, jag ska nämligen på bröllop och undrar om du har tips på klänningar?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.