Quote of the day #word

6 reaktioner på “Quote of the day #word”

 • Sandra skriver:

  Sitter här på mitt tråkiga jobb i min tråkiga vardag och får tårar i ögonen. För att jag insåg nu att jag är värd så jävla mycket mer än vad mitt liv är just nu. Jag vill vara lycklig, så lycklig som jag faktiskt förtjänar att vara.

  Att ta tag i sig själv, faktiskt ta sig an nya utmaningar och framförallt våga.
  Jag sitter här på mitt jobb, som jag egentligen inte vill vara på. Jag har kommit in på en utbildning, och jag måste våga kasta mig ut och faktiskt våga. För då kanske alla bitar faller på plats?

  Jag kan falla handlöst och förlora så jävla mycket, men jag kan också falla handlöst och vinna och få det som jag vill ha.

  Du är en så jävla stor inspirationskälla. Du tog dig ifrån tryggheten och nu gör du det som du vill göra. Jag tror inte att det har varit en dans på rosor, men du har tagit dig igenom det och håller fortfarande på. Du är inte perfekt och ditt liv är nog inte perfekt heller, men du är LYCKLIG. Du verkar verkligen så lycklig.

  Och nu är det dags för mig att våga göra mig själv lycklig.

  Tack så jävla mycket Sanne, för allt 🙂

 • Jossan skriver:

  UNDERBART, precis vad jag behövde läsa idag!!
  Tack Sanne för en bra och inspirerande blogg, du får mig alltid på bra humör!
  Ha det bäst i Spanien och sola lite åt oss hemma i Sverige också 😉
  många kramar <3

 • name skriver:

  förlovad?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.