Habaneras

I morgon bitti när jag vaknar i lägenheten kommer jag känna doften av semester igen. Det är det enda jag gör i den lägenheten- semestrar, äter gott, solar/badar och det är så mycket kärlek.

Det kommer förmodligen bli en stor frukost på takterassen med baguetter, salami, färsk lök, tomater, apelsinjuice, kaffe. Mmmm.. Bästa frukosten och bästa utsikten. Det är fasiken livet, förutom att Simon inte är med, då är det livet deluxe! MEN, utöver all god mat, stranden och härliga stunder på balkongen så finns det faktiskt en annan liten rutin.. och det är att åka till Habaneras, det stora shoppingcentrat som ligger 10 minuter bort.

Det första jag gör när jag kommer till detta stora utomhus-shopping-center är att springa direkt till Bershka. Det är en butik med fantastiska prislappar och en massa roliga plagg, jag tycker det påminner väldigt mycket om Forever21 fast mindre så det blir inte lika rörigt och det är lättare att hitta guldkornen. Jag har redan hittat några godbitar jag tänkte spana in i morgon eftermiddag..

Mmm.. typ 50 spänn. Jag tänker vit tisha, skinnjacka.. klart.

Väldigt Isabel Marantish.. love. Ett vitt linne boots, mjuka lockar och aviators. I like!

Dip-dye shortsen håller i sig och vi får snart in en massa på Notme.se men ska nog klämma lite på dessa ändå. Jag skulle matcha dom med vitt linne, strandruffsigt hår och oljefärgade solglasögon. Surfer girl!

Det är inte ofta man hittar ett par jeans som sitter helt perfekt och särskilt inte för 199 kronor. Dessa är mina absoluta favoriter dock så har mina svarta fått fläckar på sig som inte går bort så jag måste genast slå till på ett par nya.. och kanske ett par i en pastellig färg också? Färgen ovan är ju underbar! Mmm till guld accessoarer..

Älskar boots och dessa mörkbruna med träklack, dör snyggdöden. Jag måste ha dessa till stickade tröjor och jeansshorts i sommar. Pure love.

Fina korallfärgade klackar, jag skulle gärna bära dom till en beige klänning och brunbrända ben. 

Såå fina tycker jag. Det står nästan Sanne skriver över dom. Väldigt svag för den här färgen..

Dessa är säkert ett par sådana skor jag skulle använda en gång men jag tror ändå det är värt det. Alltså.. nätta klackar, beiget och neon- good combo. Tänk er till ett par tighta jeans eller boyfriend jeans och en tshirt? OH MY!

Fin kuvertväska men den lilla prylen på sidan hoppas jag går att ta av för det är det första jag skulle göra.

5 reaktioner på “Habaneras”

  • Sofia skriver:

    Hej, vart ligger köpcentrumet? Ligger det i alicante? Brukar nämligen också åka till Spanien eftersom mina föräldrar har lägenhet i La manga neranför Alicante, så vi åker dit på måndag, ha en trevlig resa 🙂

  • Marieh skriver:

    Undrar också vart köpcentret ligger, min familj har hus i Mil Palmeras som ligger en bit utanför Alicante så det vore ju kul om det ligger någonstans i närheten. Har noll koll på shoppingen där. =)

  • Christine skriver:

    Love Forever21! Så himla lycklig att jag har såna outlets vart jag än är här i USA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.