I still see the sun..

Woah vilken morgon. SHM-biljetter, har nu lyckats få vip-biljetter till mig och Simon tack vare en kompis som köpte men vi är fortfarande två till som behöver så kom ihåg att maila mig om du sitter på några fler biljetter eller vet någon som gör det.

Utöver det tokjobbar jag med Uniprice medan internet laggar och så försöker jag även hitta bra biljetter till Spanien till i helgen. Simon åker iväg för att säsongen sätter igång igen, första matchen borta och jag vill åka till mina föräldrar i Spanien men det ser inte så ljust ut på den biljettfronten heller. Kaotiskt morgon.

Näe en lunch på någon uteservering på det här så kanske den här dagen kan bli rätt bra den med..

1 reaktion på “I still see the sun..”

  • Anna skriver:

    Gah, galen morgon här med! Fick tag på biljetter tillslut, Ticnet kan ju slänga sig i en vägg.. Hoppas ni får tag på fler och att dagen blivit bättre 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.