In two days

Torsdag, Trollhättan. Så roligt att vara tillbaka och eventet gick riktigt bra.
Fredag. Göteborg, turnéns höjdpunkt. Började med att mjuka upp Götet med lite champagne på torsdagskvällen efter eventet i Trollhättan men gick hem och lade oss ganska snart eftersom fredagen skulle bli extraordinär, vilket den också blev!

Fredagen startade med en vända på stan i härliga Götet, god lunch, lite shopping och förberedelser. Vi hoppade in i sminket redan vid 15.00 och när vår bästa Sofie hade gjort oss alla fina så begav vi oss iväg hela Nelly-gänget på middag på ett nyöppnat ställe som heter Uba, ni måste gå dit om ni har vägarna förbi. Vi avnjöt en underbar trerättersmiddag och som jag njöt, såå bra mat och mojiton var inte så pjåkig den heller. Tummen upp! Därefter åkte vi till Park Lane där eventet höll hus, det gick jättebra och personligen kände jag att det var den bästa visningen hittills. Men kvällen slutade inte här, direkt efter eventet åkte vi hela Nelly-gänget till Port du Soleil och dansade till grym housemusik, gillar verkligen det stället och sedan avslutades kvällen på Peacock med yttligare lite dans.

Två timmars sömn sedan var det bara hoppa på tåget till Stockholm och Summerburst, mer om det senare..
Vilka dagar, jag kommer leva på detta länge. Här kommer en bildbomb!

Friday.

6 reaktioner på “In two days”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.